חזקקקקקאם בא לך קצת יקר אז-
קונים סיר ממלאים בכל טוב ארץ מצרים בלי מכסה וכותבים שכשיגיע המכסה יגיע המכסה.....
בת דודה שלי קיבלה כזה וחזרה מהאירוסין הביתה (שנתיים וחצי אחרי היומולדת) היה מכסה מאחורי הדלת מפוצץ בשוקולדים
וואלה איזה השקעהאני הספקתי לפנק את החברה שלי מעבר לרשימת המכולת הזו ודומיה...
אז החלטתי הפעם לעשות לה משהו מקורי יותר--
חיברתי לה שיר מרגש, לקחתי שתיים מאחיותיה להקליט באולפן, ערכתי לה על זה קליפ מיוחד.
אחותי ציירת, אז שלחתי לה תמונה של חברתי והיא ציירה אותה מהלכת על חוף עם שובל צעדים...
כתבתי לה על התמונה "בכל אשר תלכי", כי זהו היה גם שם השיר והעיצוב של עטיפת הדיסק היה בהתאם לתמונה...
יצא מושלם!!!
אבל לדעתי את עוד קטנה בשביל עד כדי כך...
בהצלחה רבה!!!!!
וואלה איזה השקעה
אפשר להצטרף למעגל החברות שלך?![]()
אני ידועה כאחת שאחראית על מתנות מפוצצות, כך שאני לא דוגמא
מזכיר לי שאח שלי קיבל מתנה לבר מצוה
ספר חידושי תורה (מיועד לכתיבת חידושי תורה)
ובעמוד הראשון כתב
כשתמלא את הספר תפנה אלי ותקבל עוד אחד
אבל לדעתי את עוד קטנה בשביל עד כדי כך...
אבל מי שזאת לא תהיה, היא באמת קטנה מדי...חברה של הבת שלי..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים