עזרה מתנה לחברה....

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהי תתן לי רעיון למתנה ליום הולדת() לחברה טובה

• הוסף לסימניות
מה הגיל?
נשואה / רווקה??
סגנון?

• הוסף לסימניות
בשמים וקרמים מללין.

• הוסף לסימניות
דברים שקניתי לחברות בסביבות הגיל הזה ומאוד נהנו:
מגבת יפה שרקום על זה שם החברה.
תהילים מהודר מאוד-של מלכות וקסברגר, זה עם מדליה כזו יפה (מקווה שאני מסבירה טוב....) שחרוט עליה השם. היה שם כרטיסים כאלו של ברכה אחרונה נדמה לי, ועוד כל מיני תפילות וברכות. שימושי מאוד וטוב. קניתי לשתי חברות מאוד מאוד נהנו. הזכירו לי את זה הרבה זמן אחרי.
עוד דבר שקניתי להמון חברות ונהנו מאוווווווווווווווד- עט פרקר עם הקדשה אישית. קניתי לחברה, מרוב התלהבות היא קנתה גם לי אח"כ,וקניתי גם לעוד חברה, ולעוד אחת, ועוד חברה קנתה לאחיה וכו' וכו. בקיצור זו היתה שרשרת מעניינת של קניית העט הזה... מתנה מדהימה ושימושית ביותר!!!
אם אזכר בעוד דברים מיוחדים- אכתוב עוד...

• הוסף לסימניות
אם בא לך קצת יקר אז-
קונים סיר ממלאים בכל טוב ארץ מצרים בלי מכסה וכותבים שכשיגיע המכסה יגיע המכסה.....
בת דודה שלי קיבלה כזה וחזרה מהאירוסין הביתה (שנתיים וחצי אחרי היומולדת) היה מכסה מאחורי הדלת מפוצץ בשוקולדים

סליחה,
חשבתי שאת מחפשת לגיל 18,
טוב את יכולה גם זה לא מאוד סותר

• הוסף לסימניות
אם בא לך קצת יקר אז-
קונים סיר ממלאים בכל טוב ארץ מצרים בלי מכסה וכותבים שכשיגיע המכסה יגיע המכסה.....
בת דודה שלי קיבלה כזה וחזרה מהאירוסין הביתה (שנתיים וחצי אחרי היומולדת) היה מכסה מאחורי הדלת מפוצץ בשוקולדים
חזקקקקק
מזכיר לי שאח שלי קיבל מתנה לבר מצוה
ספר חידושי תורה (מיועד לכתיבת חידושי תורה)
ובעמוד הראשון כתב
כשתמלא את הספר תפנה אלי ותקבל עוד אחד:D

• הוסף לסימניות
ספר בישול, כלי אפיה מעניינים.
חפץ - "מותג", מיכל נגרין ועוד...

• הוסף לסימניות
ת'אמת שאת קצת קטנה... כך שמתנות לגיל הזה יש בשפע!
מה את רוצה להעניק לה? מתנה סמלית? או מפוצצת??
וזה גם מאוד תלוי מה הסגנון שלה...
#. תכשיט של מיכל נגרין או מגנוליה.
#. מארז קרמים מפנק, של ללין או בודי שופ.
#. איפור בקו עדין שהיא נוהגת להשתמש... (אם בכלל...)
#. סידור ותהילים עם חריטה של השם.
#. קולאז' מעוצב עם תמונותיה... על קנווס או שעון מעוצב.
#. שעון קיר גדול ומרשים שמתאים לעיצוב החדר, ניתן לפוצץ בשוקולדים...

אני הספקתי לפנק את החברה שלי מעבר לרשימת המכולת הזו ודומיה...
אז החלטתי הפעם לעשות לה משהו מקורי יותר--

חיברתי לה שיר מרגש, לקחתי שתיים מאחיותיה להקליט באולפן, ערכתי לה על זה קליפ מיוחד.
אחותי ציירת, אז שלחתי לה תמונה של חברתי והיא ציירה אותה מהלכת על חוף עם שובל צעדים...
כתבתי לה על התמונה "בכל אשר תלכי", כי זהו היה גם שם השיר והעיצוב של עטיפת הדיסק היה בהתאם לתמונה...

יצא מושלם!!!
אבל לדעתי את עוד קטנה בשביל עד כדי כך...

בהצלחה רבה!!!!!

• הוסף לסימניות
אני הספקתי לפנק את החברה שלי מעבר לרשימת המכולת הזו ודומיה...
אז החלטתי הפעם לעשות לה משהו מקורי יותר--

חיברתי לה שיר מרגש, לקחתי שתיים מאחיותיה להקליט באולפן, ערכתי לה על זה קליפ מיוחד.
אחותי ציירת, אז שלחתי לה תמונה של חברתי והיא ציירה אותה מהלכת על חוף עם שובל צעדים...
כתבתי לה על התמונה "בכל אשר תלכי", כי זהו היה גם שם השיר והעיצוב של עטיפת הדיסק היה בהתאם לתמונה...

יצא מושלם!!!
אבל לדעתי את עוד קטנה בשביל עד כדי כך...

בהצלחה רבה!!!!!
וואלה איזה השקעה
אפשר להצטרף למעגל החברות שלך?:D:p

• הוסף לסימניות
שכחתי עוד משהו-
כשהחברה הנ"ל חגגה 20, אני זוכרת שהכנתי לה משהו יפה...
20 מתנות קטנות שסימלו משהו משותף... כל אחת מעוצבת וארוזה בצלופן ובתוך כל מארז מעוצב, היתה מונחת חתיכה של פאזל מעץ.
הם 12 אחיות. מתוכן תאומות. כך שהתחלק טוב שבכל חצי שעה עגולה נכנסה אליה אחות אחרת עם מתנה. תוך 10 שעות הכל היה אצלה... באיזה שהוא שלב הגעתי אליה הביתה, לחלוק בחגיגות...
היה מצחיק מאוד!!!
אחרי שאספה וליקטה את כל חלקי הפאזל מהמתנות, היא חיברה את החלקים וקיבלה תמונה גדולה ומעוצבת, עם כיתוב שמקשר בין כל המתנות הקטנות...

זה באמת היה מושלם!!!
נו מה, לא בכל יום היא בת 20... חחחחחח

סתם... אבל אני ידועה כאחת שאחראית על מתנות מפוצצות, כך שאני לא דוגמא...

אבל אפשר לקחת את הרעיון וללכת על כיוון זול יותר... אפשר אפילו חידות מצחיקות אך גם קשות לפיצוח, שיוליכו אותה לכל חתיכת פאזל ברחבי הבית (ברעיון של מצא את המטמון...)
עד שתצליח להרכיב את כל הפאזל...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פוף.
כרית מוזיקה.
ציוד לפלאפון או למצלמה. (נגיד מגן חדש, חוט לתליה על הצוואר, ערכה לניקוי העדשה של המצלמה, חצובה...)
מנוי לבריכה, או למכון כושר.
זיכוי לספרים או משהו כזה.
לחדש לה ת'איפור.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש שרוך לפלאפון ארוך או קצר עם שמדפיסים עליו
או שם או תמונות
מאד מאד יפה
עולה בסביבות 40-50 ש"ח
אני עשיתי היום בציק צק בבני ברק אם את רוצה לראות תדוגמאות שהם שלחו לי את יכולה לפנות אלי באישי או להתקשר לבקש שישלחו לך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה