התייעצות מתנה לחג לאישה

• פותח הנושא SMN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
טבעת יהלום
תיק מותג /ארנק
מצעים
מכשיר חשמלי למטבח
מחזיק גפרורים, ידית להדלקת נרות שבת, כסף טהור
קופסה תכשיטים
תיק לתכשיטים

• הוסף לסימניות
קודם כל, כל הכבוד!!!

ת'אמת אם אין לך עם מי להתייעץ זה קצת בעיה.
אני לצורך העניין בדקתי לאחי על גיסתי דרך אחותה.
אולי מותר בתקופת הקורונה לוותר על אפקט ההפתעה! ולרכוש בשיתוף:cool:

• הוסף לסימניות
ליפית קוסמיטקס יש קטלוג מוצרים: בישום, איפור, תכשיטים.
או לחילופין אפשר להזמין זר פרחים יפה
איך אפשר להשיג את הקטלוג של יפית? אם יש לך אותו ,אשמח שתעלי לכאן או תשלחי לי בפרטי

• הוסף לסימניות
מי שמעוניין במתנה לאישה .
או שסתם בא לכם להתפנק לחג .

יש לי קטלוג של מוצרי קוסמטיקה מדהימים
שכל אישה היתה שמחה לקבל.

• הוסף לסימניות
נקודה למחשבה לגברים שפה:
אשה אוהבת תכשיטים כי זה נטו בשבילה ומצלמה זה גם בשבילך ובשביל הילדים...

• הוסף לסימניות
מי שמעוניין במתנה לאישה .
או שסתם בא לכם להתפנק לחג .

יש לי קטלוג של מוצרי קוסמטיקה מדהימים
שכל אישה היתה שמחה לקבל
תשלח לי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה