דרוש מידע מתנה לחתן לפגישה אחרונה

• הוסף לסימניות
@יוצרת כתיבה
ממליצה לך מאוד על זה :)
(בתקווה שהוא לא קנה את זה בשבילך - קרה לנו כבר כמה פעמים שהמתנה הזו היתה הדדית)
R+Y2.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חשבתי להדפיס פאזל, לחלק את כל החתיכות בערך ל- 10 מארזים קטנים, ולכל מארז לצרף פתק נחמד.
מה אומרים?
רעיון חמוד אך קצת מוכר [מביאים את זה מפורק וכל יום צריך להרכיב חלק אחד]
גם אני וגם בעלי עשינו את זה אחד לשני בפגישה אחרונה [בלי לדעת אחד מהשני]
אני כתבתי על זה 'הגיע הרגע בו החלקים הופכים לשלם'
ובעלי כתב 'רק איתך הפאזל מושלם'
בקיצור לא חסר מה לכתוב...

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון לספירת הגומר להביא לחתן חודש קודם אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואגב הנה רעיון שלי יכולה להשתמש בכיף
הרבה מזל טוב!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון לספירת הגומר להביא לחתן חודש קודם אשמח לשמוע
אני עשיתי עוגת מספרים ל100 יום הוא ממש התלהב וגם המשפחה לא מפסיקה לדבר על העוגה והרעיון (אגב תוודאי שהוא באמת אוהב עוגות ושוקולדים)

• הוסף לסימניות
יש משהי בבי ברק שמוכרת את זה (עם משלוחים)
יש גם אופציה הדפיס תמונות על האותיות עצמם וזה יוצא מהמם!!
052-762-2009
זה הטלפון שלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה