התייעצות מתנה למנהלת

• הוסף לסימניות
אני עובדת בבי"ס ולאחרונה עברתי דירה ואני גרה בשכנות למנהלת ביה"ס, יחד עם זאת יש לי גם הכרת טובה אליה בענין מסוים ואני רוצה לנצל את פורים כדי לקנות לה משהו ולעצב משלוח מנות.
היש לכם רעיון מה קונים למנהלת כבודה?
התקציב הוא בסביבות ה- 100 ש"ח
כמובן שאכתוב ברכה מעומק הלב וכו' וכו'
אבל בכ"ז המשלוח צריך להיות מכובד...
אשמח לשמוע רעיונות..

• הוסף לסימניות
משלוח מנות פרלינים המון חנויות שמתמחות בזה
יוצא מכובד ויפה

• הוסף לסימניות
אני קניתי למנהלת שלי את הספר "חכם על נמלים" ועוד פרלינים...

• הוסף לסימניות
אני עובדת בבי"ס ולאחרונה עברתי דירה ואני גרה בשכנות למנהלת ביה"ס, יחד עם זאת יש לי גם הכרת טובה אליה בענין מסוים ואני רוצה לנצל את פורים כדי לקנות לה משהו ולעצב משלוח מנות.
היש לכם רעיון מה קונים למנהלת כבודה?
התקציב הוא בסביבות ה- 100 ש"ח
כמובן שאכתוב ברכה מעומק הלב וכו' וכו'
אבל בכ"ז המשלוח צריך להיות מכובד...
אשמח לשמוע רעיונות..
בד"כ לפני פורים יוצא ספרים חדשים, גם תורניים - כלומר ספרים מענינים אבל תורנים.
הבעיה שיכולה להיות שיש מנהלות שמקבלות כל פורים המון משלוחי מנות ובד"כ מהלהיטים החדשים מקבלים כמה

• הוסף לסימניות
אני הייתי שמחה לקבל ערכה של קלינארט, אלו מוצרי ניקיון מעולים! ועוד לפני פסח, וכן גם אצל המנהלת מנקים.(אני מקווה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה