דרוש מידע מתנה למנתח

• הוסף לסימניות
קרובת משפחה שלי עברה תקופה רפואית לא פשוטה.לאורך כל הדרך המנתח היה קשוב,זמין ועזר לה בלי סוף למרות שלקחה אותו ציבורי ולא פרטי.
היא מאוד רוצה להכיר לו טובה עם מתנה קטנה,מה מקובל לתת מתנה למנתח?
זה די דחוף אשמח אם תענו.
תודה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
וכן מכתב הערכה לביה"ח / קופ''ח וכדו'.

אם יום אחד מישהו יתלונן עליו
או ישקלו את המשך דרכו
פיטורין או קידום
מכל סיבה שהיא

יפתחו את התיק האישי שלו
ויתחשבו בכל מה שיופיע שם
המלצות / דיס וכו'.

כדאי שיהיה לו שם גם המלצה מכם,
ניתן לשלוח לו גם העתק
שיהנה וידע שאתם מעריכים את השקעתו.

• הוסף לסימניות
כדאי לשאול את המזכירה שלו.
אם הוא יהודי, אפשר לתת גביע או חנוכיה וכדומה. פעם רצינו לתת יין ולא נתנו לנו להכניס לבית חולים.

• הוסף לסימניות
היא באמת התלהבה ורצתה לשלוח לו את העוגיות בצורת רופא כמו שהציעו כאן אך כפי שרשמו כאן אסור באמת לתת לרופא יהודי שיודעים שלא יברך..
יש לכם עוד רעיונות מקוריים בסגנון הזה?

• הוסף לסימניות
אין לי רעיון אבל אני רק רוצה שתדעו
שאם הוא יהודי לא חרדי
אז אסור לתת לו דברי מאכל כי אתם מכשילים אותו שלא יברך
וכן אם נותנים כלי צריך להטביל אותו קודם
בהצלחה ורפואה שלמה
אוווף . למה ככה לתת דברים במסמרות כאילו זה ההלכה הפסוקה?
יש בזה נידון שלם ושיטות רבות לכאן ולכאן.
וכל אחד ישאל את רבותיו.

• הוסף לסימניות
אוווף . למה ככה לתת דברים במסמרות כאילו זה ההלכה הפסוקה?
יש בזה נידון שלם ושיטות רבות לכאן ולכאן.
וכל אחד ישאל את רבותיו.
צודק מאד
רק עוררתי לתשומת ליבו

אבל מה זה האוווף הזה??

• הוסף לסימניות
אין לי רעיון אבל אני רק רוצה שתדעו
שאם הוא יהודי לא חרדי
אז אסור לתת לו דברי מאכל כי אתם מכשילים אותו שלא יברך
וכן אם נותנים כלי צריך להטביל אותו קודם
בהצלחה ורפואה שלמה
אפשר לומר לו לברך ויהיה לא מלא הצלחה בעודהה שלו בד"כ הם מברכים

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה