מתנה לנשים שביננו...

• הוסף לסימניות
מתנה לכל חברות הפורום,
חוברת המתכונים שלי.
מתכונים שלי שנוסו ונבדקו כמוצלחים.
אני עושה אותם כבר שנים!

תהנו!

קבצים מצורפים

• מתכונים.pdf
    KB 177.9 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
הצצתי, והרבה מתכונים עושים רושם חיובי להפליא!

• הוסף לסימניות
אולי חלק מהם מתכונים פשוטים, אבל שווים בהחלט!
וטעימים במיוחד!!!!
(הרוגלך בעמוד 20 מיוחדים בטעמם ונחטפים...)

• הוסף לסימניות
נראה שווה בהחלט.
תודה על הנדיבות

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה.
האם המתכון לעוגיות חלבה בעמוד 20 מתאים לעבודה עם ילדים?
אני מחפשת מתכון לעוגיות עם בצק נח לתת לילדים לעשות צורות וכמובן שיהיו טעימות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamy;785201:
קודם כל תודה.
האם המתכון לעוגיות חלבה בעמוד 20 מתאים לעבודה עם ילדים?
אני מחפשת מתכון לעוגיות עם בצק נח לתת לילדים לעשות צורות וכמובן שיהיו טעימות.

בהחלט!
הבצק נוח לשימוש, (כמובן ע"פ ההוראות) וטעים המיוחד.
אני בעצמי אפיתי אותם השבוע.
לקישוט כדאי לטבול חצי מהעוגייה בשוקולד מריר מומס. והטעם מושלם!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה