דרוש מידע מתנה לצוות עובדות לר"ה - מה הייתן רוצות לקבל?

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו כאן- ביימי. הכי פרקטי וכיפי למקבלת.

• הוסף לסימניות
אם את בקטע לצאת מהריבוע אז
תמיד כיף לקבל כסף מזומן
הייתי מוסיפה לשטר 200 שח שוקולד פרלין יוקרתי
ואז כל אחת עושה מה שבא לה עם זה

אני הבאתי למשהי וכתבתי כך (קרדיט לבוט ;) )

במקום מתנה מסורתית, סגורה תמצאי משהו שלעולם לא יוצא מהאופנה - מזומן. השתמשי בו כדי לפנק את עצמך במשהו מיוחד, להתפנק עם חוויה חדשה, או פשוט לשמור אותו ליום גשום. הבחירה בידיים שלך!

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו כאן- ביימי. הכי פרקטי וכיפי למקבלת.
זה רעיון לתת את הביימי כמתנה למטפלת במעון לפורים?
ואז איך זה עובד? זה רק קוד לפלאפון או שיש משהו פיזי שאפשר לארוז במעטפה?

• הוסף לסימניות
זה רעיון לתת את הביימי כמתנה למטפלת במעון לפורים?
ואז איך זה עובד? זה רק קוד לפלאפון או שיש משהו פיזי שאפשר לארוז במעטפה?
חושבת שמקבלים את ה"כרטיס" במייל ואפשר להדפיס.

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת מקורי- זה בטוח,
שימושי- יכול להיות גם בשימוש יומיומי.
"יומן מטרה"- הייתי שמחה אם תעבירו לבוסית שלי שאני רוצה אותו למתנה:)
סוג של דבר שכיף לקבל במתנה אבל לעצמי אני לא מפרגנת.
תרשמי בגוגל "יומן מטרה"
צריכה רעיון בדחיפות למתנה לצוות עובדות חרדיות בתקציב של 200 ש"ח.
מה הייתן חולמות לקבל? מחפשת מתנה שווה - כמובן שהקונספט או העיצוב צריכים להתאים לחג איכשהו.
מאד יעזור לי, תודה מראש לעונות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה