דרוש מידע מתנה לראש השנה לרב"ה בחיידר

• פותח הנושא 90635
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני עושה די קבוע:
מפיונים שמתאימים לר"ה + דבש קטן (מסתכם בערך ב-7-10) ש"ח)
שימושי, סימלי ומכבד.
מתאים לכל הדרגים.
בפעמים אחרות במקום מפיונים שמתי את 'אגדה לחגי תשרי' המקוצרת (עולה כ-10 ש"ח).

השנה גם הברקנו עם הברכה:
צפה בקובץ המצורף 961220
יש לך רעיון לתשפ"ד

• הוסף לסימניות
בלתק חלקי
שמעתי פעם (לא זוכרת ממי ומה המקור) שלא מביאים סכין מתנה.
יש לזה מקור? האם אכן כך?
גם אני יודעת שלא נותנים סכין מתנה
זה לא סימן טוב - משהו כזה

• הוסף לסימניות
יש לך רעיון לתשפ"ד
השנה הזמנתי חותכן תפוחים בצורת תפוח ואני מצרפת לזה מפיונים בדוגמה של תפוחים.
אבל אולי בעצם את מתכוונת לשאול אם יש לי רעיון לראשי תיבות ממצים?
לא חשבתי עדיין.
בד"כ כשאני צריכה לארוז אני מתיישבת על זה.

• הוסף לסימניות
יש נר הבדלה בצורת אתרוג

• הוסף לסימניות
חכם לתת מתנה לרבה לגננת למטפלת משהו קטן ומחמם את הלב, רק לא ספר למלמדים יש מלאי של ספרים...
כל תלמיד שנותן ספר הוא חושב שהוא הכי מקורי... אז אולי כדאי לקנות גם ארון ספרים לכל אלו...
אז תחשבו על משהו קטן שוקולד, עוגת דבש ולארוז בצורה מכובדת עם מכתב חם!!

• הוסף לסימניות
עוגה ביתית עם אריזה יפה מחנות חד פעמי, קשור עם סרט יפה,
נקי, אסתטי ומכובד
עם פתק חם בעיני מושלם

• הוסף לסימניות
רבה לכתות גבוהות מה מקובל ומתאים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בגלל הכשרות וסתם אנשים שלא אוהבים לאכול מהמטבח של מישהו אחר... מנסיון עדיף לקנות!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה