דרוש מידע מתנה לשבת

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם לנושא:
אם אני מוזמנת לשבת האם מוקבל להביא מתנה וכדו'?

• הוסף לסימניות
מאד מאד תלוי למי,
בכל מקרה לאו דוקא מתנה ותמיד יפה להביא איזו קערה מחולקת של פיצוחים או ממתקים.

• הוסף לסימניות
תלוי למי את מוזמנת ומה טיב היחסים ביניכם...
אם זה מישהו שמזמין כדי לכבד אז כנראה שגם את תרצי לכבד ואז מתאים להביא מתנה שמתאימה לסוג המארחים.
לדוגמה למשפחה עם ילדים מתאים צעצוע או משהו שישמח אותם.
למשפחה בסטייל אולי כלי יוקרתי לשולחן שבת, בקבוק יין וכדומה.

• הוסף לסימניות
לחמותי, אני לא מביא.
אם ביתי תארח אותי, כנראה אביא.

הכל לפי המארח והמתארח...

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו מאד תלוי מי המארח ומי המתארח
מה שבכל מקרה בד"כ יפ הלהביא
זה עוגה או פשטידה או סלט

• הוסף לסימניות
היי
צריכה לשלוח למישהו לשבת בתור הוקרה
משהו מכובד יוקרתי
מגש קינוחים או מתנה יוקרתית עד 200 ש"ח
אשמח לרעיון

• הוסף לסימניות
כלי יפה לסעודה
ארטל עם פרחים חיים
שוקןלדים
עיצוב פירות

ואגב- זה לא בעיה להביא מתנה בתשעת הימים?

• הוסף לסימניות
מומלץ

קבצים מצורפים

• ביכורים (1) (1).png
    ביכורים (1) (1).png
    KB 332.6 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
בכללי שמתארחים אצל כל אחד אני תמיד אוהבת לבוא עם משהוא ביתי : עוגה , עוגיות, קינוח, חלות ...
ואם זה הזמנה מיוחדת יהיה יפה להביא מתנה כמו חבקים, מפיות בד, פרחים וכד'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה