עזרה מתנה עם רעיון לבחור ישיבה

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים רעיון למתנה סמלית (יותר רעיון ותשומת לב)
כדי לתת לבחור ישיבה שלנו שחוזר הביתה לשבת הראשונה,
שמעתי בעבר על רעיונות כאלו כגון: "למתמיד מרבע לשבע ועד חצות" (מצרפים חטיפי שוקולד של עילית "רבע לשבע" ו"עד חצות"
יש לכם עוד כאלו ששמעתם ו/או נתתם?
תודה!

• הוסף לסימניות
הדבר הכי חשוב שהוא צריך זה חום רגישות והכלה!!! א"א לדעת מה באמת עובר עליו עכשיו. (חבר שלי סיפר לי לפני אי אלו שנים שהוא לא רצה לחזור לישיבה אחרי השבת געגועים!!! ולא... זה לא הייתי אני... עלי ב"ה עבר אלול מצויין) אז לדעתי הכי טוב להתמקד במסר ולא בגימיק...

• הוסף לסימניות
אין לי עדיין בחורים בישיבה, אבל נראה לי שהייתי משקיעה מאד באוכל שהוא אוהב, דברים שהוא אוהב במיוחד וכל מה שיכול לתת לו הרגשה של הבית, המשפחה ואת התחושה שחשבו עליו והוא היה חסר

• הוסף לסימניות
כרגע מבחינת טכנית הוא אמור כבר להיות מצויד
זה פחות המתנה
יותר התחושה,
ויותר החלק של כמה טוב שחזרת הביתה,
וכמובן, לא לשכוח לצייד אותו בטעימות מהבית.

• הוסף לסימניות
כשאח שלי התחיל את הישיבה,
שלחנו לו מלא ממתקים בעלי עטיפה בצבע סגול (קליק, צ'יפס וכדו'.)
וכתבנו לו: "סגולה שתסתגל."
(לא סותר את המאפים מהבית ואת הפתקים האישיים.
כמו שכתבו-
רק בשביל ה'גימיק'...)

• הוסף לסימניות
אפשר שכל אחד מבני הבית יגיד או יכתוב לו באיזה רגע נפל לו האסימון שיענקי חסר.
למשל פתאום שמו לב שלא היה מי שירים את הכסאות על השולחן וכו' ולצרף לזה ממתק שהוא אוהב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה