מתנה קטנה למורה ולגננת

• הוסף לסימניות
האם יש לכם רעיון מעניין לשי קטן למורה וכו לכבוד ראש השנה?

• הוסף לסימניות
יש במקס סטוק דברים מהממיםםםם ב5/10 שקל.
קניתי לי זכוכית על אבנים ובמבוקים וציפור קטנה ב5 שקל!!למטפלות הופתי שוקולד וברכה חמודה מהמם...
יש שם תפוחים בכל מיני רעיונות כלים מהממים ב5 שרל.ולמלאות איזה סוכריות דבש או עוגת דבש קטנה שהכנתן..בהצלחה ושיהיה שנה טובה!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני צריכה תמונה שלתפוח בדבש יפה למי יש????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;1078561:
יש במקס סטוק דברים מהממיםםםם ב5/10 שקל.
קניתי לי זכוכית על אבנים ובמבוקים וציפור קטנה ב5 שקל!!למטפלות הופתי שוקולד וברכה חמודה מהמם...
יש שם תפוחים בכל מיני רעיונות כלים מהממים ב5 שרל.ולמלאות איזה סוכריות דבש או עוגת דבש קטנה שהכנתן..בהצלחה ושיהיה שנה טובה!!!!!!!!

איפה החנות הזו?

• הוסף לסימניות
יש ביפו וכן ליד תחנה מרכזית.

לא הספקתי להכין כלום נשמע לכם נורא?

• הוסף לסימניות
לא נורא בכלל. זה מאד יפה לתת אבל ממש לא מחייב.

• הוסף לסימניות
יש מקס סטוק גם מול קניון איילון-חנות שווה, אני מבזבזת שם לפחות שעתיים כל פעם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה