כללי מתנה

• הוסף לסימניות
לכל מי שצריך לתת מתנה למישהו, משהו אישי וקטן עיצבתי לגננות משהו ואשמח שגם אתם תהנו.
הדפסתי על A3 ויצא גודל ממש חמוד
הקיפולים לא קשים ויצא ממש מתוק.
סגנון קיטצ'י שהולך בדברים האלה (במחילה מהבאסטות בשוק הכרמל)
ההדמיה שלי לא משהו... אל תשכחו להפוך לcmyk
ואשמח אם תספרו לי איך היה.. :)

אגב- יש קיפול שלא רואים על התחרה

היה לי בתכנון בחלק האחורי לעשות חור בצורת לב ולהדביק שקף שיראו את הממתקים אבל לא היה לי זמן... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;807496:
לכל מי שצריך לתת מתנה למישהו, משהו אישי וקטן עיצבתי לגננות משהו ואשמח שגם אתם תהנו.
הדפסתי על A3 ויצא גודל ממש חמוד
הקיפולים לא קשים ויצא ממש מתוק.
סגנון קיטצ'י שהולך בדברים האלה (במחילה מהבאסטות בשוק הכרמל)
ההדמיה שלי לא משהו... אל תשכחו להפוך לcmyk
ואשמח אם תספרו לי איך היה.. :)

אגב- יש קיפול שלא רואים על התחרה

היה לי בתכנון בחלק האחורי לעשות חור בצורת לב ולהדביק שקף שיראו את הממתקים אבל לא היה לי זמן... :)

חמוד מאד.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
בא לי פשוט במקום, אני צריכה לתת מחר מתנה למשהי, משהו סימלי ולא היה לי זמן להכין משהו וזה פשוט הגיע לי ברגע הנכון, תזכי למצוות על נדיבות הלב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;807504:
תודה רבה
בא לי פשוט במקום, אני צריכה לתת מחר מתנה למשהי, משהו סימלי ולא היה לי זמן להכין משהו וזה פשוט הגיע לי ברגע הנכון, תזכי למצוות על נדיבות הלב!

ממש משמח לשמוע! זה קטן ומחמם את הלב וממש לא יקר (4 שקל הדפסה...)

• הוסף לסימניות
א. זה חמוד מאוד. ייש"כ על הנדיבות.
ב. נכשלת במבחן ;), דווקא זה לא קיטש בכלל.

• הוסף לסימניות
ממש יפה ותודה על הנדיבות!!!

• הוסף לסימניות
זה ממש מתוק!
תודה רבה על הנדיבות!

• הוסף לסימניות
בס"ד
הדפסת כאילו על דף A3 רגיל,
ואז גזרת וקיפלת?
תודה רבה, יישר כח!

• הוסף לסימניות
תודה רבה זה מאד מאד יפה

• הוסף לסימניות
גם התנצלות וגם מתנה?! ;):)

תודה רבה, מתוק מאוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חידודים5;807615:
בס"ד
הדפסת כאילו על דף A3 רגיל,
ואז גזרת וקיפלת?
תודה רבה, יישר כח!

הדפסתי על A3 הכי עבה רציתי 300 גר' אבל לא היה. אבל זה לא גרע מהיופי. יתכן שאפילו היה מיותר 300 גר'.
הגזירה והקיפול לא קשיםפ יש לשים לב להשאיר את ה"קונטור" מחוץ לגזירה כמובן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;807595:
נכשלת במבחן ;), דווקא זה לא קיטש בכלל.

כי זה לא זהב בורדו.. :)

כמובן הכל ברוח טובה... התכוונתי שהסגנון הזה לטעמי כבר עבר מהאופנה אבל עדיין נחמד...
(במיוחד שלקח פחות מחצי שעה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה