דרוש מידע מתנות למשפחת החתן - דרוש מידע

• הוסף לסימניות
בדרך כלל קונים משהו לשולחן שבת
סט יפה של זמירונים
מגש לחלות
כוסיות ליין
וכדו'
אפשר לשאול את החתן מה חסר להם

• הוסף לסימניות
או משהו שמכיר אותם גיסה דודה שכנה........
עדיין לפעמים עדיף לשאול אותם בעצמם
אבל לא לשאול מה חסר שלא יגידו משהו שלא עומד בתקציב המתוכנן ואז יווצר מצב לא נעים,
תבנו לעצמכם רשימת אפשרויות ותשאלו מה הם מעדיפים מתוך זה.
מזל טוב!!!

• הוסף לסימניות
כדאי לשנות את הכותרת, זה נראה פרסומת של שמחונים.
בכאלו מקרים יש מימין בתמונת הפרופיל לוגו של שמחוונים.

כן, אני יודע שכותבים שמחונים, אבל מי הרשה להם להכניס לי קישור בלי רשות?
סתם, כמובן שיש לי הכרת הטוב לפרוג

• הוסף לסימניות
העיקר את המתנות לא לישכוח להביא עם פתק החלפה!!!

• הוסף לסימניות
מוסיפה על הרעיונות שכבר כתבו.
לבית אפשר גם מפה יפה או כלי (אני קיבלתי מאחת המחותנות סיר בציפוי שיש, ואני מברכת אותה על זה עד היום)
לילדים זה תלוי בגילאים.
לקטנים אפשר משחק, לקטנות אפשר מארז חמוד של הלו קיטי או משהו בסגנון.
לגדולים יותר, חותמת אישית.
וכמובן, לכל גיל, יש ספרים מתאימים.

• הוסף לסימניות
ולנוהגים לתת משהו מעשה ידי הכלה,
אפשר לאפות עוגת תפוחים פשטידה או לפתן
ולכתוב
תפוחים לא נופלים רחוק...

• הוסף לסימניות
תלוי בסגנון של המשפחה, אבל דברים שראיתי שקיבלו/נתנו ונהנו מזה:
למשפחה-
משחק משפחתי יפה
תחתיות מעוצבות לסירים
מפה עם מפיות בד אלגנטיות
מחזיק מפיונים מכסף

לאחים/אחיות/אחינים-
עטים של תכשיק עם חריטה של השם
מוצרים מ'שי'
מגבות רקומות עם השם
לקטנים- מארזים קטנים של פליימוביל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה