קורונה מתנות של אור למקורננים

• הוסף לסימניות
איך אפשר ליצור איתך קשר?
מאד יעזור לחברה שלי
הם מנסים להתפנות למלונית ויש בעיות
(אני בלי פרימיום)
תכתבי לי למייל liznoach123@ גימייל.

• הוסף לסימניות
אין מילים!!
שלחתי לך
מקווה שהגעתי לכתובת הנכונה..

• הוסף לסימניות
אנשים יקרים.

הבעיה היא בעיקר תקציבית.....
מי שמכיר אנשים שיוכלו לסייע ואפילו בקצת. חנויות שיסיכמו לתת במחיר מוזל (שוב, לא רוצה ע''ח פרנסה של משהו ודאי לא בתקופה הקשה הזו). נדיבי לב שיש להם לתרום מוצרים, ארוחות, פריטים וכדו'.

גם אותם תפנו אלינו. זה קריטי.
מייל lizmoach123@ גימייל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אויש הכתובת לא נמצאה
אולי המייל לא נכון?

• הוסף לסימניות
תכתבי לי למייל lizmoach123@ גימייל

תיקנתי

• הוסף לסימניות
ונייר נראה לי עוד הרבה פחות
אז דובר, כמדומה, שנייר דינו כפלסטיק (14 יום...).
לאידך, פורסם (לאחרונה) לגבי מסכה (הלשון המשוערת) ש'אחרי למעלה משבוע ודאי שניתן להשתמש בה, שכן לא נמצאה כל עדות על השרדות שאריות אחר זמן זה'.
וצ"ע.

• הוסף לסימניות
אז דובר, כמדומה, שנייר דינו כפלסטיק (14 יום...).
לאידך, פורסם (לאחרונה) לגבי מסכה (הלשון המשוערת) ש'אחרי למעלה משבוע ודאי שניתן להשתמש בה, שכן לא נמצאה כל עדות על השרדות שאריות אחר זמן זה'.
וצ"ע.
אם פורסם לאחרונה, אז זה כבר לא רלוונטי...
[רק מה שפורסם היום, במצב הנוכחי...]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה