הם סובלים גם וגםמעדיף לסבול מSMS מאשר צינתוק קולי...
SMS אף אחד כמעט לא משתמש היום...(וגם אפשר להגדיר את הSMS על שקט...)
בקיצור אני מבין ממך ,שזה מחלה שאין לה תרופה...
מימוש זכויות?היום התקשרו אלי ממספר חסום בשביל פרסומת !
הם לא חושבים שזה כבר מוגזם ?
עד שנפתחים כמה תחנת מוניות של דרייבריםאם יוצאים בעקביות מרשימות התפוצה של הקווים, אחרי תקופה התדירות של הצנתוקים יורדת באופן משמעותי.
חחיום אחד צינתוק כזה העיר את הילד שניסיתי להשכיב שעות.. וגם ככה ישן חלש
אז חזרתי לאותו ארגון וכשהמוקדנית ענתה השארתי לה אותו צורח על הקו..
נקמה מעיינייתיום אחד צינתוק כזה העיר את הילד שניסיתי להשכיב שעות.. וגם ככה ישן חלש
אז חזרתי לאותו ארגון וכשהמוקדנית ענתה השארתי לה אותו צורח על הקו..
www.prog.co.il
ב"ה שנתן גם לי את הרעיון הזה סו"ס,חח
איזה נקמה מושקעת...
כשחייגו אלי מקופת העיר בלי סוף
חזרתי למוקדנית בקשתי להסיר
ומאז שקט מבורךך
לדעתי אנשים לא יודעים על האופציה
ולכן בקישור הנ"ל מתכוונים להתקשר יחד לכל המצנטקים מחברות הדרייברים לאחרונה, בפעם הבאה הם יחשבו שוב אם שווה להם כל המזכירותב"ה שנתן גם לי את הרעיון הזה סו"ס,
זה ממש נוראי כשמתקשרים בחיוג מלא
כל פעם ממספר כשר אחר...
ואז אנשים לא מבינים למה הפסקתי לענות ולהתייחס לפלאפון שלי![]()
תמשיך עד שהמקש 9 יפסיק לעבודאני בדעה שעדיף להסיר מרשימת תפוצה במקש 9 מאשר לנסות לסדר ולתקן ת'עולם
אבל בהצלחה אם תצליחו כולנו נשמח
מניסיון - זה לא עוזרתמשיך עד שהמקש 9 יפסיק לעבוד
אני בכלל לא בטוח שזה עוזר עם כל הדרייברים האלה, כל שבוע "ראשון" אחר פותח תחנה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים