- הוסף לסימניות
בס"ד
במהלך עבודתי כאדריכלית פנים, נחשפתי לא אחת ללקוחות שמצד אחד מעוניינים בתכנון ועיצוב לדירה שלהם, ומצד שני לא מסוגלים לשלם את העלות הנדרשת.
ישנם כאלו שבאמת אין להם את האפשרות הכספית, והשיפוץ שלהם הוא נקודתי ומינימלי, וישנם כאלו שאינם מסוגלים, מנטלית, לשלם לעבודה שנתפסת בעיניהם כמיותרת.
את אלו וגם את אלו קשה לי לראות מוציאים הרבה כסף, ולעיתים המון כסף, ובעצם מבזבזים הרבה יותר - רק בגלל שחסכו בסעיף הלא נכון.
והכי כואב - שהם מבינים את זה, רק אחרי שההפסד כבר קרה.
והפסד זה לא רק בכסף, זה גם הרבה זמן והרבה אנרגיה שמתבזבזים בתהליך השיפוץ.
ובעיקר - זה לחיות אחר כך שנים עם תוצאה לא מושלמת, כי עד השיפוץ הבא, אם בכלל, יעברו שנים ארוכות.
בדיוק לקהלים הללו אני מכינה כעת קורס ל"עשה זאת בעצמך"
למשפצי / בוני / מחדשי מטבחים - הכלים המקצועיים המלאים לעשות זאת.
מכיוון שהקורס בשלבי הכנה מתקדמים, אך אינו מוכן עדיין, אשמח למענה על הסקר - כדי לוודא יחד אתכם שהקורס אכן יהיה מושלם.
נוסח הפניות בלשון נקבה, אך מיועד לכולם.
לאחר המענה על הסקר, תקבלו את הפרק הראשון בחינם, לתיבת המייל שלכם.
ממש תודה!
(למי שענה כבר דרך המייל, אין צורך לענות שוב. תודה!)
forms.gle
במהלך עבודתי כאדריכלית פנים, נחשפתי לא אחת ללקוחות שמצד אחד מעוניינים בתכנון ועיצוב לדירה שלהם, ומצד שני לא מסוגלים לשלם את העלות הנדרשת.
ישנם כאלו שבאמת אין להם את האפשרות הכספית, והשיפוץ שלהם הוא נקודתי ומינימלי, וישנם כאלו שאינם מסוגלים, מנטלית, לשלם לעבודה שנתפסת בעיניהם כמיותרת.
את אלו וגם את אלו קשה לי לראות מוציאים הרבה כסף, ולעיתים המון כסף, ובעצם מבזבזים הרבה יותר - רק בגלל שחסכו בסעיף הלא נכון.
והכי כואב - שהם מבינים את זה, רק אחרי שההפסד כבר קרה.
והפסד זה לא רק בכסף, זה גם הרבה זמן והרבה אנרגיה שמתבזבזים בתהליך השיפוץ.
ובעיקר - זה לחיות אחר כך שנים עם תוצאה לא מושלמת, כי עד השיפוץ הבא, אם בכלל, יעברו שנים ארוכות.
בדיוק לקהלים הללו אני מכינה כעת קורס ל"עשה זאת בעצמך"
למשפצי / בוני / מחדשי מטבחים - הכלים המקצועיים המלאים לעשות זאת.
מכיוון שהקורס בשלבי הכנה מתקדמים, אך אינו מוכן עדיין, אשמח למענה על הסקר - כדי לוודא יחד אתכם שהקורס אכן יהיה מושלם.
נוסח הפניות בלשון נקבה, אך מיועד לכולם.
לאחר המענה על הסקר, תקבלו את הפרק הראשון בחינם, לתיבת המייל שלכם.
ממש תודה!
(למי שענה כבר דרך המייל, אין צורך לענות שוב. תודה!)
סקר להגשת מדריך לתכנון ועיצוב מטבח מושלם
תודה לכל מי שנכנס לכאן כדי לענות על הסקר! במהלך עבודתי כאדריכלית פנים, נחשפתי לא אחת ללקוחות שמצד אחד מעוניינים בתכנון ועיצוב לדירה שלהם, ומצד שני לא מסוגלים לשלם את העלות הנדרשת. ישנם כאלו שבאמת אין להם את האפשרות הכספית, והשיפוץ שלהם הוא נקודתי ומינימלי, וישנם כאלו שאינם מסוגלים, מנטלית, לשלם...
forms.gle
הנושאים החמים