מתעניינים ברכישת מדפסת A3

• הוסף לסימניות
שלום,
נודה לקבלת חו"ד לרכישת מדפסת לייזר משולבת A3, צבעונית, לצורך הדפסת שטחי צבע (ביום-יום הדפסות בודדות ומדי כמה חודשים הדפסה כמותית)
חשיבות לאיכות ולדיוק בצבעים. עדיף שהסריקה והצילום גם יהיו בגודל A3.
עלות טונרים זולה וללא תקלות.
אם יש לכם נסיון או ידע לגבי חברה ודגם נשמח לתגובות.

• הוסף לסימניות
יש את חברת טכנואל אני מאוד מרוצה מהם
זה הטלפון של הסוכן אלעד 0506445278

• הוסף לסימניות
תודה.
אני מבינה שזו חברה שמשווקת.
יש לך המלצה על מדפסת ספציפית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלד;1566150:
שלום,
נודה לקבלת חו"ד לרכישת מדפסת לייזר משולבת A3, צבעונית, לצורך הדפסת שטחי צבע (ביום-יום הדפסות בודדות ומדי כמה חודשים הדפסה כמותית)
חשיבות לאיכות ולדיוק בצבעים. עדיף שהסריקה והצילום גם יהיו בגודל A3.
עלות טונרים זולה וללא תקלות.
אם יש לכם נסיון או ידע לגבי חברה ודגם נשמח לתגובות.

אם יש לכם המלצה על מדפסת כנ"ל אך לא משולבת, גם מצוין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלד;1587811:
תודה.
אני מבינה שזו חברה שמשווקת.
יש לך המלצה על מדפסת ספציפית?

קוניקה מינולטה

• הוסף לסימניות
תודה אני בודקת, אודה להמלצות נוספות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קודינובר;1587970:
מדפסת לייזר צבע OKI C822N
לא משולבת

מה מחיר הטונרים שלה?
יתכן בסביבות ה 900 ? ( ל7,000 דף) ?

• הוסף לסימניות
יש כאן מי שהתנסה ברכישת חבילות הדפסה?
(מקבלים את המדפסת + טונרים ללא הגבלה + התקנה ואחריות חינם ומשלמים לפי פעימות הדפסה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלד;1589465:
יש כאן מי שהתנסה ברכישת חבילות הדפסה?
(מקבלים את המדפסת + טונרים ללא הגבלה + התקנה ואחריות חינם ומשלמים לפי פעימות הדפסה)

כן אני עובד ככה,
הכי נח וקל ממליץ מאוד
אבל לפני שאתה סוגר על דגם מסוים תבדוק היטב עם הוא מכשיר טוב באמת,
לפעמים אותה חברה מתפשלת עם דגמים מסוימים ומחפשת להיפטר מהם מניסיון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה