מתענינת...

• הוסף לסימניות
מתענינית על מקום אירוח פעם בשבוע (עבור לימודים)
אפשרי בתשלום.
תודה רבה לכל המתיחסים....

• הוסף לסימניות
לינה
אוכל
חדר פרטי
קצת יותר פירוט יעזור לך יותר

• הוסף לסימניות
מקום לינה

סורי, באמת לא מיקדתי...
אני מחפשת באיזור בני ברק,(אני אמורה להגיע לכפר חב"ד).
הדרישה היא רק לינה בלבד. לא אוכל ולא רחצה.
תודה לכם!
שבת שלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרהלה;1371873:
סורי, באמת לא מיקדתי...
אני מחפשת באיזור בני ברק,(אני אמורה להגיע לכפר חב"ד).
הדרישה היא רק לינה בלבד. לא אוכל ולא רחצה.
תודה לכם!
שבת שלום.
יש משו??????

• הוסף לסימניות
אולי בהכנסת אורחים של ויז'ניץ?
לא יודעת כמה עולה...

• הוסף לסימניות
הכנסת אורחים ויז'ניץ עולה משהו כמו 25-50 ש"ח... ממה שזכור לי אבל זה ממש בסיסי שם....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1372613:
הכנסת אורחים ויז'ניץ עולה משהו כמו 25-50 ש"ח... ממה שזכור לי אבל זה ממש בסיסי שם....
איך מגיעים לשם?
מס טלפון .
תודה

• הוסף לסימניות
אם הם מדברים על המלון ויזניץ אז אם את באה מרחוב עזרא בבני ברק,את צריכה לפנו לדמשק אליעזר ולהמשיך עם הכביש עד שתראי את המלון בצד ימין...

• הוסף לסימניות
יש הכנסת אורחים ויש מלון, ולא קרב זה אל זה....

• הוסף לסימניות
כמה חשבת לשלם? אולי אציע להוריי שביתם ריק כבר וישמחו לארח מישהי, מדובר על כל שבוע?

• הוסף לסימניות
הכנסת אורחים ויזניץ מספר טלפון 03 5741016 תבקשי את הרב שטרן כי אין לי מושגמה המספר פלאפון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה