דרוש מידע מתקן כביסה עמיד+מכיל+לא תופס את כל הסלון.

• הוסף לסימניות
כזה
1666119983101.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני קניתי לפני החגים את המתקן של איקאה, הוא מכיל יותר ממתקן רגיל, ולא תופס יותר מקום.
יש שם 10 פסים ארוכים חוץ מהמסגרת(ברגיל יש 8 נראה לי), אם המסגרת זה 12!
אני ממש מרגישה הבדל כשאני תולה מכונה, פתאום אני לא "רבה" על כל פיסת מתכת...;)
החסרון- הבגדים יותר צפופים, ולכאורה לוקח להם יותר זמן להתייבש (פחות מרגישה, כי בשמש אני מוציאה למרפסת)

• הוסף לסימניות
מאד מעניין אותי המתקן הזה. האם יש אפשרות להנמיך אותו לפי הצורך?
(חושבת אולי לקנות כזה בשביל להציב במקום קבוע מתחת לחלון כנף)
והאם זה המתקן ש @מוריה אסתר העלתה?
אי אפשר ממש להנמיך אותו אבל אפשרי לא לבנות את הקומה העליונה אבל אז כמובן יש לך פחות מקום תליה
וזה אכן המתקן ש @מוריה אסתר העלתה.

• הוסף לסימניות
יש חברה גרמנית שיש לה מבחר ענק של דגמים איכותיים וחזקים במיוחד. יקר אבל שווה כל שקל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש את ה-3 קומות של חברת BRADEX
כבר יותר מ-5 שנים.
מברכת אותו כל יום!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה