מתקפת טרור??? - זהירות מהאקינג ווירוסים!

• הוסף לסימניות
כתוב לך בהודעה 9 מה לעשות.

• הוסף לסימניות
לך תספור עכשיו את ההודעה התשיעית.....

• הוסף לסימניות
לא צריך לספור, כתוב מעל כל הודעה מספר................:cool:

• הוסף לסימניות
האתר של עירית ירושלים באמת לא עובד. הייתי צריכה משהו ועכשיו אני מבינה למה.

• הוסף לסימניות
זאת ההודעה שנשלחה לעובדים בעיריית י-ם
שלום,

עקב מתקפות הסייבר שמתוכננות ביום ראשון ישנן הנחיות של גורמי אבטחה ממשלתיים לסגור את הגישה לרשת והגלישה באינטרנט. אנו מאמצים את המלצות אלה ולכן תיחסם הגישה לאינטרנט ממחשבי העירייה.

לידיעת העובדים שנוהגים לעבוד עם הדוא"ל העירוני דרך הפלאפון יתכנו שיבושים החל מהיום ועד ליום ג' (כנראה סיום מתקפת הסייבר).

בברכה,

Elad Zvibel

צביבל אלעד

HelpDesk Manager

מנהל מרכז התמיכה

Jerusalem Municipality

עיריית ירושלים

Phone:

+ 972 2 6298080

02 6298080

טלפון:

Email:

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי><mailto:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי><mailto:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>

דוא''ל:

• הוסף לסימניות
אגב, גם ברת פלאפון התריע7ו בפני העובדים אל המתקפה, ונתנו כללי זהירות ע"מ למנוע מתקפה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אצלינו בעבודה ניתנה הוראה מהמנכ"ל לא לפתוח מיילים!
גם מיילים מחברות גדולות ומוכרות כמו גוגל...
ו... אכן קבלתי כזה מייל...
מי יודע מה הוא מכיל...
לא פתחתי.

• הוסף לסימניות
זה אמיתי:
מתוך ערוץ 7:

השב"כ: גל התקיפות על אתרים ישראליים נמשך
על-פי הערכת השב"כ, גל התקיפות נגד אתרים ישראליים שכלל אלפי ניסיונות, עדיין נמשך. לא נגרם נזק לשום אתר קריטי.

פרסום ראשון: כ"ח בניסן תשע"ג, 08/04/13 14:19שלמה פיוטרקובסקי

על-פי הערכת השב"כ, גל התקיפות נגד אתרים ישראליים שכלל אלפי ניסיונות, עדיין נמשך ומזוהים מאמצים של מספר קבוצות של האקרים מרחבי העולם להמשיך ולתקוף אתרים ישראלים.

עד כה, שב"כ יחד עם גורמי "ממשל זמין" ויחידות שונות במערכת, הצליחו לאתר ולמנוע את התקיפות שיועדו לפגוע באתרי אינטרנט רבים המספקים בין השאר שירותים לאזרח. ההערכות נמשכת.

מהשב"כ נמסר, כי הארגון, אשר לאורך השנים התמחה בהגנת סייבר על תשתיות מחשב קריטיות במדינת ישראל, העביר בימים האחרונים הנחיות הגנה לגורמי ממשל וכן נתן המלצות התגוננות לגורמים בשוק הפרטי והעיסקי.

במסגרת זו, שב"כ הוביל מהלכים טכנולוגיים שונים כדי להגן על מכלול של מערכות במגזרים השונים.

בשב"כ מציינים, כי עד כה רמת האירועים ומאפייניהם הם ברמה נמוכה ולא נגרם כל נזק לאתר או לשירות לאזרח באתרי "ממשל זמין" או בחברות התקשורת המרכזיות. אתרים שכן נפגעו הם בעיקר של אזרחים פרטיים אשר מאופיינים ברמת הגנה בסיסית.

• הוסף לסימניות
רק שניה ז'תומרת שאם לא שלחו לי במייל כלום, אז לא עלו עלי? ומה זה יעזור שהאינטר' מנותק לי? כי אני הרי מקבלת בינתיים מיילים.
לא שיש אצלי משהו מרתק...
אבל הם גם משבשים נתונים חוץ מווירוסים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;982700:
זה אמיתי:
מתוך ערוץ 7:

השב"כ: גל התקיפות על אתרים ישראליים נמשך
על-פי הערכת השב"כ, גל התקיפות נגד אתרים ישראליים שכלל אלפי ניסיונות, עדיין נמשך. לא נגרם נזק לשום אתר קריטי.

פרסום ראשון: כ"ח בניסן תשע"ג, 08/04/13 14:19שלמה פיוטרקובסקי

על-פי הערכת השב"כ, גל התקיפות נגד אתרים ישראליים שכלל אלפי ניסיונות, עדיין נמשך ומזוהים מאמצים של מספר קבוצות של האקרים מרחבי העולם להמשיך ולתקוף אתרים ישראלים.

עד כה, שב"כ יחד עם גורמי "ממשל זמין" ויחידות שונות במערכת, הצליחו לאתר ולמנוע את התקיפות שיועדו לפגוע באתרי אינטרנט רבים המספקים בין השאר שירותים לאזרח. ההערכות נמשכת.

מהשב"כ נמסר, כי הארגון, אשר לאורך השנים התמחה בהגנת סייבר על תשתיות מחשב קריטיות במדינת ישראל, העביר בימים האחרונים הנחיות הגנה לגורמי ממשל וכן נתן המלצות התגוננות לגורמים בשוק הפרטי והעיסקי.

במסגרת זו, שב"כ הוביל מהלכים טכנולוגיים שונים כדי להגן על מכלול של מערכות במגזרים השונים.

בשב"כ מציינים, כי עד כה רמת האירועים ומאפייניהם הם ברמה נמוכה ולא נגרם כל נזק לאתר או לשירות לאזרח באתרי "ממשל זמין" או בחברות התקשורת המרכזיות. אתרים שכן נפגעו הם בעיקר של אזרחים פרטיים אשר מאופיינים ברמת הגנה בסיסית.

איזה סיקור מעצבן.
אני חושבת שאם האתר שלי (אם היה)היה נפגע הייתי ממש מתעצבנת אם היו כותבים ששום אתר משמעותי לא נפגע.

• הוסף לסימניות
אם האנטי וירוס מזהה אתר נגוע זה אומר שהוא הגן על המחשב או שהמחשב שלי נדבק בוירוס?
נכנסתי לאתר של תוכנת שכר ופתאום הופיעו כמה הודעות של הNOD32 על וירוס עם כתובות IP שונות.
יצאתי מהר מהאתר אבל מה זה אומר לגבי המחשב? מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
יש אתרים שנפגעו.
צילום המסך שהעלתי, הוא אתר מכירות אינטרנטי, של חנות אמיתית בירושלים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה