- הוסף לסימניות
יש לקנות צורות מוכנות ממפל אבל אפשר גם להדפיס במדפסת, לגזור שיהיה רק הצורה הרצויה ולהניח על הבצק ולחתוךיוהו זה מטורף ומהמם
ואהבתי שזה לא מספרים בנאלי, אלא אייקון
לפי מה חותכים את הצורה?
יש לקנות צורות מוכנות ממפל אבל אפשר גם להדפיס במדפסת, לגזור שיהיה רק הצורה הרצויה ולהניח על הבצק ולחתוךיוהו זה מטורף ומהמם
ואהבתי שזה לא מספרים בנאלי, אלא אייקון
לפי מה חותכים את הצורה?
אפית את זה ב-2 תבניות רגילות?6 ביצים
1.5 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס חלב סויה/מים/מיץ תפוזים
3.5 כוסות קמח
בוו של עוגות בחושות, מקציפים שלימות במשך כ-5 דקות עם הסוכר. מורידים מהירות הקצפה ומוסיפים שמן בזילוף עדין.
מוסיפים קמח וא.א. לסירוגין עם הנוזלים
מערבבים רק עד שהבלילה אחידה.
לעוגה זו חילקתי אחרי שהכנתי ל-2 תבניות. זה נראה ממש נמוך אבל אחרי הא]יה זה בדיוק הגובה שרציתי
2 תבניות ענקיותאפית את זה ב-2 תבניות רגילות?
תודה, הכנתי בסוף את עוגת השכבות שלך מקטיפה, יצא מקסים2 תבניות ענקיות
אני רוצה להכין לעוגת מספרים6 ביצים
1.5 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס חלב סויה/מים/מיץ תפוזים
3.5 כוסות קמח
בוו של עוגות בחושות, מקציפים שלימות במשך כ-5 דקות עם הסוכר. מורידים מהירות הקצפה ומוסיפים שמן בזילוף עדין.
מוסיפים קמח וא.א. לסירוגין עם הנוזלים
מערבבים רק עד שהבלילה אחידה.
לעוגה זו חילקתי אחרי שהכנתי ל-2 תבניות. זה נראה ממש נמוך אבל אחרי הא]יה זה בדיוק הגובה שרציתי
יהיה מצוין במקרר.אני רוצה להכין לעוגת מספרים
האם עמיד יום וחצי במקרר עם הקצף והקישוטים?
וגם אשמח לדעת איך את מכינה את הקצף? מה להוסיף לריץ? (אני רוצה פרווה)
באמת לא כאן המקוםלא יודעת אם כאן המקום המתאים...
@ה. בקר- את מקבלת הזמנות בתשלום לעוגות וקשקושים לבר?
יש לי אירוסין בח' ניסן (יום ראשון לפני פסח)
ויכול להיות שנרצה להזמין כמה דברים מוכנים
יש מצב לתאריך הזה בכלל?
עוד לא בטוח אם נצטרך השאלה אם יש מה לבקש...
אין לי ענין באתר משלי.בלי להעליב ה. בקר, שורף לי על כך שאת מתבזבזת כאן שנים.
יש לך מתכונים מטורפים שלא מקבלים עשירית מהתודעה שמגיעה להם, הם כתובים בראשי אשכולות בתוך פורום אחד מתוך אתר שיתופי, שגם הם מעורבים באשכולות שמפרסמות נערות בנות 16 או אימהות צעירות.
את צריכה אתר כמו שיש לאפרת סיאצ'י, את פי אלף יותר ממנה. תפרסמי שמה פוסטים ומאמרים וקהל שלם יגיב לך וידון על המתכונים ואת עוד תהיי בראש התוצאות בחיפוש גוגל.
תפני למפתח אתרים, היום יש כאלה כמו חול, את תוציאי 1,500-2,000 גג יהיה לך אתר שהוא אימפריה.
כשזה קורה אשמח לקישור (:
היום עם base44 היא יכולה להסתדר לבדבלי להעליב ה. בקר, שורף לי על כך שאת מתבזבזת כאן שנים.
יש לך מתכונים מטורפים שלא מקבלים עשירית מהתודעה שמגיעה להם, הם כתובים בראשי אשכולות בתוך פורום אחד מתוך אתר שיתופי, שגם הם מעורבים באשכולות שמפרסמות נערות בנות 16 או אימהות צעירות.
את צריכה אתר כמו שיש לאפרת סיאצ'י, את פי אלף יותר ממנה. תפרסמי שמה פוסטים ומאמרים וקהל שלם יגיב לך וידון על המתכונים ואת עוד תהיי בראש התוצאות בחיפוש גוגל.
תפני למפתח אתרים, היום יש כאלה כמו חול, את תוציאי 1,500-2,000 גג יהיה לך אתר שהוא אימפריה.
כשזה קורה אשמח לקישור (:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים