- הוסף לסימניות
אני עשיתי שילוב של כפרי ומודרני.
מהשראות ברשת.
ןתעשי מה שנח לך ופרקטי ממילא.
מהשראות ברשת.
ןתעשי מה שנח לך ופרקטי ממילא.
שלום,
האם במטבח עם חזיתות כפריות המצ"ב מתאים ידית עם חיבור אחורי בסגנון המצורף.
אודה לעזרתכן.צפה בקובץ המצורף 800529
צפה בקובץ המצורף 800530
ראיתי פעם ידיות כמין עור במטבח. יפהפה ממש! היה נראה לי לא פרקטי, תשאלי את המומחיםזה בסדר גמור. אפשרות יותר טובה מידית רוכבת. אבל אם המטבח כפרי הייתי לוקחת ידיות כפריות. תעשי בגוגל ותקבלי מלא תוצאות.
אם את לא רוצה ממש מעוטרות. הייתי הולכת על ידית קונכיה. בסגנון הזה:
צפה בקובץ המצורף 801008
עדכני לגמרי במטבח כפרי.ידית בשילוב פורצלן יותר מתאים?
זה עדכני?
גם ידית מודרנית...
זה הידיות הכי כפריות שיש,זה בסדר גמור. אפשרות יותר טובה מידית רוכבת. אבל אם המטבח כפרי הייתי לוקחת ידיות כפריות. תעשי בגוגל ותקבלי מלא תוצאות.
אם את לא רוצה ממש מעוטרות. הייתי הולכת על ידית קונכיה. בסגנון הזה:
צפה בקובץ המצורף 801008
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים