נאבד לי סיסמא למחשב- מה עושים?

• פותח הנושא lmaof
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כשאני פותחת את המחשב- אני צריכה להזין סיסמא
מה עושים כשלא יודעים את הסיסמא? יש דרך לעקוף את הכניסה למחשב באיזושהיא צורה? בכניסה למצב בטוח הוא גם מבקש סיסמא.
אודה לכל מידע

• הוסף לסימניות
יש תוכנות להוריד את הסיסמה, ויש תוכנות לעקוף מבלי להשאיר עקבות...
פנה במייל, אני לא חושב שזה דבר שצריך לפרסם אותו...

• הוסף לסימניות
כפי המצוין במדריך
מפעילים את המחשב שיעשה בוט מהCD או USB בהתאמה-
איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;967292:
כפי המצוין במדריך
מפעילים את המחשב שיעשה בוט מהCD או USB בהתאמה-
איך עושים זאת?

לפי מה שמביא מלמעלה עדיף וקל לך יותר לצרוב את היירנס בתוך דיסק מה שלהכניס את זה לאונקי

אבל בכל מצב תן לטכנאי לתעסק עם זה, כי זה קבצים של המערכת ואחרי שדופקים את הקובץ, לפעמים משלמים ביוקר , (כשיש לפרוץ קבצים הצפנה, קישור לאבטחת מידע)

אם קל לך וקשה לך להביא טכנאי אז אתה יכול לחבר את הקשיח של המחשב הזה למחשב אחר ותשלח לי קובץ מסיום וכך נפרוץ את זה ותחזיר בחזרה, והכל יבוא בשלום

בהצלחה

פנאי אישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה