נאדי ביום מעונן

• הוסף לסימניות
ציור חצות מ3 תמונות השראה

קבצים מצורפים

• מכונית.jpg
    KB 833.5 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
איור מלא חן!

משהו ברגליים ובתנוחה של הילדון לא כ"כ ברור לי..

• הוסף לסימניות
מותק!
קצת מפריע עירבוב הסגנונות בתמונה.
המכונית לדוג' והג'ירפה... אין קשר בין הסגנון.

• הוסף לסימניות
בכלליות מתוק (בעיקר להיזכר... מזדמזם לי הפתיחה האהובה...)
מפריע לי שהצבעים לא זהים לנאדי המקורי (כובע כחול לדוגמא) והרכב שלו הרבה יותר מתוק בצבעים בעליזים שלו (צהוב- אדום)
עכשיו זה מזכיר לי את החיקויים הזולים הסיניים של דמויות מותגים כמו הלו קיטי וכו' שמשנים רק 'טיפה' בצבעים ובצורה. כך שברור למה הכוונה, אבל זה לא זה. זה לא המקור.
למה לא ללכת על המקור ישר? מה, יש זכויות יוצרים???
אם מציירים דמות מוכרת כלשהי, אז בבקשה עד הסוף.
זה הרבה יותר יוקרתי ונעים לעין!
ושוב, אני מדגישה, האיור מצוין וכן הצביעה טובה- מלבד בחירת הצבעים.

• הוסף לסימניות
יש בעיה עם זכויות יוצרים של דמויות מוכרות. לא כדאי להסתבך עם החברות שמציירות אותם.
לי בכלל אין בעיה עם חיקויים. מי אמר שהמקור הוא היותר טוב.
ואגב
כל הציירים מקבלים השראה מקודמיהם.
בלי משקעים מעבר (אפרצפציה) - אין אפשרות ליצור משהו חדש. בדוק ומוכח קוגניטיבית.
ועכשיו להערה של יפית. בגדול היא צודקת - צריך להשתדל לצייר בסגנון אחיד.
אבל - לפעמים דוקא ההרמוניה בין הסגנונות שאינם אחידים - יוצרים משהו חדש ואטרקטיבי.
כל אחד יחליט מה יותר אומנותי עבורו.
ולך קומיקו בהצלחה רבה בכל.
הציור חינני וחמוד - וזה מה שחשוב.

• הוסף לסימניות
מענין שאתם רואים כאן כמה סגנונות בשעה שהצביעה היא אחידה
בדלי הצבע ואח''כ בכלי הבהרה והכהיה בלבד.
אולי זה בגלל שהמכונית קצת יותר מושקעת מכל הציור מבחינת הקו.
לענין החיקוי -
1 לא רציתי לצייר משהו שמוכר עד הסוף כי אז זה סתם עוד ציור, העתקה של נאדי
2 לא היתה לי תמונה של כל הגוף רק של הראש ולמרות שידעתי שהצבעים השולטים הם אדום צהוב
לא הייתי בטוחה - עימכם הסליחה
(האמת שהכותרת היתה אמורה להיות - נאדי מחליף מכונית או משהו כזה..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה