כללי נאות אחיסמך מודעת הרחוב

• הוסף לסימניות
בהמשך למודעה בעיתון אני עובד על מודעת הרחוב.
אשמח לקבל את חו"ד.

קבצים מצורפים

• מודעות-רחוב.jpg
    KB 297.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
איפה הכוכבית למטה צריכה להיות היא במקום הנכון?

קבצים מצורפים

• מודעות-רחוב.jpg
    KB 311.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מודעת רחוב צריכה בליד?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבתור מודעת רחוב היא לא צועקת מספיק- הבית האדום כן
שאר הכיתוב קטן מידי ממרחק ...

ראיתי את המודעה בעיתון זה יפה מאד וחבל שזה לא תחום במסגרת -
כי הכל פורח החוצה בגלל הבהירות

• הוסף לסימניות
החלק התחתון אמור להיות תחום והחלק העליון אמור להיות פורץ החוצה (טיפוגרפיה פורצת גבולות).
(יכול להיות שהייתי צריך לחזק את המסגרת אבל ת'אמת לא ראיתי את המודעה כשאני אראה אני אסיק מסקנות.)

• הוסף לסימניות
לא הכל צריך להיות קריא מרחוק מה שצריך להיות קריא מרחוק אמור לתפוס אותך לקרוא את השאר ואז מי שזה מענין אותו אמור להתקרב כדי לראות את שאר הפרטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;689304:
לא הכל צריך להיות קריא מרחוק מה שצריך להיות קריא מרחוק אמור לתפוס אותך לקרוא את השאר ואז מי שזה מענין אותו אמור להתקרב כדי לראות את שאר הפרטים.

יש בזה מן הצדק
אך מי שרוצה להעצר יש לו את העתון
אני מדברת על אחד שנוסע ברכב זה צריך לענין אותו מאוד חזק
ולקלוט את המסר תוך 3 שניות. מבלי לקרוא 5 דק'
ואם הוא צריך את המספר הוא כבר יחפש אותו לבד בעיתון/ בנט / ספר טלפונים

• הוסף לסימניות
מאוד יפה

• הוסף לסימניות
קשה לי להאמין שמשהו שנוסע ברכב מסתכל על מודעות רחוב! (בתור נהג) אפי' לא כותרת אולי צורה כוללת שנקלטת מרחוק (גריד) וזה יש פה.

• הוסף לסימניות
מעולה לעיתון
קצת חיוור למודעות רחוב שעוברים לשניה ליד המודעה

• הוסף לסימניות
מודעת רחוב בגודל A3 נקראת ע"י אלו שעומדים בתחנה ובשבילם זה קריא מאוד

• הוסף לסימניות
ראיתי את זה אתמול במודעות, זה יפה מושך ומרשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה