נא להתפלל על בן דוד שלי שנפצע אתמול קשה רן בן גלית

• הוסף לסימניות
נפצע אתמול בגבול הרצועה מנפילת פצמר, 5 חבריו נהרגו, והוא נפצע קשה מרסיסים אחד במוח עם שטף דם, ואחד ליד הלב, כעת מנותח. נעדכן בהמשך..
נא אמרו תהילים וכל מה שתוכלו, תודה רבה רבה.

רן בן גלית

• הוסף לסימניות
רפואה שלימה.
אזכיר אותו בל"נ בהפרשת חלה

• הוסף לסימניות
אמרתי. רפו"ש במהרה
ובשורות טובות!!!!

• הוסף לסימניות
קיבלתי עוד 2 שמות של פצועים משבוע שעבר - בני דודים
שחר בן נעמי שרה (כרתו לו 2 רגליים ה"י)
מנחם בן דבורה סלבי

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המפללים.
בחסדי שמיים רן יצא מכלל סכנה.
רק שתבינו- הוא הגיע לאיכילוב במסוק עם 2 רסיסים בגופו, אחד בחזה - באזור הלב, והשני בראש מאחור, בנקודת החיבור של חוט עמוד השדרה למוח, וכתוצאה מזה נפגע עורק ראשי במוח, ונוצר שטף דם במוח.
הוא הובל מיד לניתוח ששם התברר שחוט השדרה לא נפגע, - מרחק מילימטרים ספורים ממנו, והעורק שנפגע טופל, וכן השטף דם שבמוח הופסק. והרסיס בחזה נכנס במרחק ס"מ מהלב- כך שגם הלב לא נפגע.
עד הבוקר הוא הונשם והורדם, ובבוקר הפסיקו את ההרדמה, וב"ה הוא מתקשר. את הרסיסים שבגופו לא יוציאו, כי ההוצאה יכולה להזיק, ואפשר לחיות איתם.
תודה רבה בשם המשפחה לכל מי שהתפלל.
כמובן שתפילות יועילו להחלמתו המלאה ובקרוב, תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מתאושש: משתפר מצבו של לוחם גולני שנפצע באורח קשה בשג'אעיה

בארץ | עודכן 22:44 02/08/2014

דורון הרמן
רן, לוחם בגדוד 13 של גולני שנפצע באורח קשה לפני כשבוע וחצי בצפון הרצועה, כבר מדבר ומתקשר עם סביבתו. המשפחה לא זזה ממיטתו מרגע אשפוזו ולפני כמה ימים חל שיפור משמעותי במצבו. כשהוא עדיין מרותק למיטה, רן מתעקש שיותר מכל הוא רוצה לחזור לשדה הקרב ולעזור לחבריו. "שאני רואה איך אני היום יחסית לאיך שהגעתי – בטח שאני מופתע"

רן בן ה-20, לוחם בגדוד 13 של גולני, נפצע לפני כשבוע וחצי במהלך הקרבות בשג'אעיה ופונה לבית החולים סורוקה כשהוא במצב קשה, מונשם ומורדם. במשך ימים בני משפחתו והרופאים לא עזבו אותו לרגע. ואז, לפני שלושה ימים, חל שיפור משמעותי במצבו.

"כשאני רואה איך אני היום יחסית לאיך שהגעתי - בטח שאני מופתע. אני זוכר שנפצעו שישה חיילים נוספים באירוע, כולם שוחררו, אני היחיד שהייתי במצב כזה קשה", הוא מספר. היום, כשרן כבר בהכרה מלאה, הוא משתף את בני משפחתו ברצונו לשוב לשדה הקרב.

"החברים בקרב, לא נחזור ונעזור להם? אני מקווה לחזור כמה שיותר מהר", טוען רן. הלוחם הפצוע זכה לביקור מפתיע של אחיינו רפאל, לוחם הצנחנים, שקיבל היום כמה שעות חופש ויצא מעזה כדי להיות עם קרוב משפחתו.

"בהתחלה לא אמרו לי על הפציעה ואז לפני יומיים סיפרו לי שהוא פצוע קשה", מספר רפאל, היושב ליד מיטתו של רן לפני שהשניים לוחצים את היד בהתרגשות. על הקיר בחדר של לוחם גולני כמעט ולא רואים את הצבע הלבן. ישראלים רבים, כאלה שמכירים אותו וכאלה שלא, דאגו לקשט בברכות מרגשות. הכל, רק כדי שיחלים כמה שיותר מהר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1334104:
מתאושש: משתפר מצבו של לוחם גולני שנפצע באורח קשה בשג'אעיה

בארץ | עודכן 22:44 02/08/2014

דורון הרמן
רן, לוחם בגדוד 13 של גולני שנפצע באורח קשה לפני כשבוע וחצי בצפון הרצועה, כבר מדבר ומתקשר עם סביבתו. המשפחה לא זזה ממיטתו מרגע אשפוזו ולפני כמה ימים חל שיפור משמעותי במצבו. כשהוא עדיין מרותק למיטה, רן מתעקש שיותר מכל הוא רוצה לחזור לשדה הקרב ולעזור לחבריו. "שאני רואה איך אני היום יחסית לאיך שהגעתי – בטח שאני מופתע"

רן בן ה-20, לוחם בגדוד 13 של גולני, נפצע לפני כשבוע וחצי במהלך הקרבות בשג'אעיה ופונה לבית החולים סורוקה כשהוא במצב קשה, מונשם ומורדם. במשך ימים בני משפחתו והרופאים לא עזבו אותו לרגע. ואז, לפני שלושה ימים, חל שיפור משמעותי במצבו.

"כשאני רואה איך אני היום יחסית לאיך שהגעתי - בטח שאני מופתע. אני זוכר שנפצעו שישה חיילים נוספים באירוע, כולם שוחררו, אני היחיד שהייתי במצב כזה קשה", הוא מספר. היום, כשרן כבר בהכרה מלאה, הוא משתף את בני משפחתו ברצונו לשוב לשדה הקרב.

"החברים בקרב, לא נחזור ונעזור להם? אני מקווה לחזור כמה שיותר מהר", טוען רן. הלוחם הפצוע זכה לביקור מפתיע של אחיינו רפאל, לוחם הצנחנים, שקיבל היום כמה שעות חופש ויצא מעזה כדי להיות עם קרוב משפחתו.

"בהתחלה לא אמרו לי על הפציעה ואז לפני יומיים סיפרו לי שהוא פצוע קשה", מספר רפאל, היושב ליד מיטתו של רן לפני שהשניים לוחצים את היד בהתרגשות. על הקיר בחדר של לוחם גולני כמעט ולא רואים את הצבע הלבן. ישראלים רבים, כאלה שמכירים אותו וכאלה שלא, דאגו לקשט בברכות מרגשות. הכל, רק כדי שיחלים כמה שיותר מהר.

סליחה, אבל זה לא אותו רן. רן בן דוד שלי נפצע בחמישי האחרון בלילה, ולא לפני שבוע וחצי.
רן עדין דרוש להרבה תפילות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת