נגיד שאני רוצה...

• הוסף לסימניות
שלום לעורכי הסרטים.
נגיד שאני רוצה לדעת לערוך סרטים ברמה הכי גבוהה שיש, כמה זה יכול לעלות וכמה זמן לימודים?
אשמח לקבל תשובה ולדעת אם החלום רחוק או לא.

• הוסף לסימניות
את צריכה בעיקר הרבה סבלנות..
בקורס יתנו לך כלים להצליח, ילמדו אותך שיטות וטכניקות,
אבל העיקר תלוי בך. לא ענין של לימודים ענין של התנסות ותרגול.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
רב המכונים מציעים לימודים של עד שנתיים לפי מה שידוע לי.
אך אין בציבור החרדי שום מקום שמציע לימודים מקיפים בתחום ברמה מספקת.
הטעות הגדולה של המכונים למיניהם היא שהם מספקים הרבה ידע טכני ומעט ידע עיצובי ותיאורטי שהוא קריטי!
הנה דוג'-
נותנים שיעורים טכניים באנימציה [מושן גרפיקס] שוכחים ללמד את יסודות האנימציה מה מייחד את שפת האנימציה, ומה היא מביאה לתוך השפה הקולנועית? הבנה של מושגים בסיסיים בתנועה ובשפה קולנועית.
את כל זה עוקפים ונוחתים היישר לפן הטכני, איך אני מזיזה את היד של הצללית...
בקיצור, כדי להגיע לרמה טובה וסבירה,
חייבים שנים של כוח רצון ואהבה לתחום, מוכרחים לחפור ולחפש השראות וחומרים משובחים. קריטי להתמכר למחשב לשעות ארוכות וללילות לבנים :(
ממש לא מקצוע שבא ברגל, אך למי שאוהב את זה זה כיף.
ובנימה אישית, לאחר 8 שנות נסיון, אני מרשה לעצמי לאמר שהתוצרים שלי ברמה סבירה וממוצעת.
כדי להגיע לרמה הכי גבוהה כדברייך, הדרך עוד ארוכה, ארוכה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה