נגמר לי המקום בג'ימל

• הוסף לסימניות
מה עושים?
רוכשים עוד שטח או פותחים כתובת חדשה?

• הוסף לסימניות
בעיה מסובכת, והרי פתרונה

גוגל הטפשים עדין לא מצאו פתרון בגירסה העברית להגדלת נפח המייל.:confused::confused::confused::confused:

צריך להפוך את ג'ימייל לאנגלית, ואז ליכנס לאשף הגדלת המייל, להכניס מספר כרטיס אשראי ובחמש דולר לשנה יש לך 25 ג'יגה מקום.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בעל מנגן;480653:
פותחים חדשה ומגדירים יבוא מהישנה.

הבעיה שאי אפשר ליבוא קבצים ממספר ג'מל לג'ימל אלא רק מאתר אחר לגמרי (כגון וואלה .נענע 10 וכדו')לג'ימל
תתקן אותי אם אתה מכיר איזה שיטה. כי אני פשוט ניסתי וזה לא הסכים ואני צריך כבר די דחוף לעשות כזה העברה (מאותו בעיה של מקום) 

• הוסף לסימניות
לא צריך לייבא קבצים.
תפתחי כתובת חדשה. ותגדירי בכתובת הישנה שכל ההודעות שמגיעות לשם מכאן ואילך יעברו אוטומטית לכתובת הישנה. (מה שנקרא בעגה המקובלת 'עקוב אחרי')

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח את כל הודעות המייל הקיימות למייל אחר של כל חברת מייל שתהיה (לא מומלץ הוטמייל וואלא ונענע בגלל התמונות שיש שם, אבל אפשר לפתוח מייל של ערוץ 7 וכל מיני אחרים חינמיים), ולהמשיך להשתמש בגמייל שלך כרגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה