נגמר לי כמעט המקום בג'ימייל.........

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה הייתם ממליצים לעשות?
אין לי זמן להתחיל למחוק הודעות מימות תרפפ"ו....

• הוסף לסימניות
לפתוח חדש ולשלוח כל כמה הודעות ביחד לשם, לאיכסון.

בתרפפ"ו היה כבר גימיל? יפה, חשבתי שאז רק המנוע חיפוש פעל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;704725:
בתרפפ"ו היה כבר גימיל? יפה, חשבתי שאז רק המנוע חיפוש פעל...

גימיל היה כבר בתור הזהב...

• הוסף לסימניות
אני משלם 5$ לשנה! (פחות מ-20 שקל) ויש לי עוד 20 גיגה (סה"כ 27.5 GB)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;704735:
אני משלם 5$ לשנה! (פחות מ-20 שקל) ויש לי עוד 20 גיגה (סה"כ 27.5 GB)
איך בדיוק קונים?

• הוסף לסימניות
פשוט תיכנסי למייל שלך מהאאוטלוק, ושם ישנה אפשרות להציג הודעות לפי משקל הקובץ.
תמחקי את כל הכבדים והכל יבוא על מקומו בשלום....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;704796:
פשוט תיכנסי למייל שלך מהאאוטלוק, ושם ישנה אפשרות להציג הודעות לפי משקל הקובץ.
תמחקי את כל הכבדים והכל יבוא על מקומו בשלום....

איך אני עושה את זה? תוכלי לפרט לי בבקשה?

• הוסף לסימניות
לי יש אופיס 2010 - מקווה שגם לך..

את נכנסת לאאוטלוק, בוחרת בקובץ > הגדרות חשבון> את מכניסה שם את המייל + ססמא.
אח"כ את נכנסת לבית > דואר נכנס > מעל כל המיילים ישנה אפשרות 'סדר לפי' תבחרי ב'גודל'.
אחרי שהוא יציג לך את כל המיילים הגדולים, תוכלי למחוק את כל מה שכבד ושאת לא צריכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;704917:
לי יש אופיס 2010 - מקווה שגם לך..

את נכנסת לאאוטלוק, בוחרת בקובץ > הגדרות חשבון> את מכניסה שם את המייל + ססמא.
אח"כ את נכנסת לבית > דואר נכנס > מעל כל המיילים ישנה אפשרות 'סדר לפי' תבחרי ב'גודל'.
אחרי שהוא יציג לך את כל המיילים הגדולים, תוכלי למחוק את כל מה שכבד ושאת לא צריכה.

זה יעבוד רק אם המייל מוגדר כ- IMAP, שאז האאוטלוק מסונכרן עם הג'ימייל, אבל לא אם זה POP3.

• הוסף לסימניות
פורסם בפיקסל פרפקט לפני כשבועיים
שיתוף קבצים עם לקוחות ואיך לפנות מקום בג'ימייל – המדריך השלם למעצב

מאת שגיא שרייבר | 03/01/2012 | כלים למעצבים | 8 תגובות
postimagesLarge2.jpg

מכירים את זה שהג’ימייל שלכם מקפיץ את ההודעה המעצבנת הזאת שאומרת שהמקום שלכם כמעט נגמר?

חלק מהעבודה שלנו כמעצבים היא לשלוח ולקבל קבצים. חלקם גם כבדים. אין איך להימנע מזה.
לעומת זאת ניתן לנקוט בצעדים שיפחיתו את כמות השימוש שלנו בנפח של הג’ימייל (בהנחה שכמות נכבדת של מעצבים עובדים עם ג’ימייל) ועדיין יאפשרו לנו לשתף קבצים עם הלקוחות שלנו.
אז איך אפשר לשתף קבצים בקלות?

דרופבוקס (Dropbox)

דרופבוקס זו אחלה דרך לשתף קבצים ולעבוד עם לקוחות. למי שאין עדיין דרופבוקס- מומלץ להתקין!
מדובר בתקיה שנמצאת על המחשב שלכם ובה ניתן לפתוח תקיות נוספות על מנת לשתף עם הלקוחות שלכם או סתם תקיות גיבוי.
אתם יכולים לשתף תקיות בדרופבוקס עם מי שאתם רוצים באמצעות שליחת הזמנות שיתוף באימייל.
כל קובץ שאתם שמים בתקיה במחשב שלכם יופיע גם בתקית דרופבוקס המשותפת במחשב של הלקוח.
דרופבוקס מגיע עם 2 ג’יגהבייט חינם ואפשרות להגיע עד 10 ג’יגה בחינם על ידי חברים שנרשמים דרכך.
אייל שחר כתב על זה פוסט מעולה בבלוג שלו. אני ממליץ בחום לקרוא!
אני ביצעתי את השיטה שהוא דיבר עליה וזה עבד לי מצויין.
* למי שקורא את המאמר של אייל, אני אשמח להוסיף טיפ קטן: לפני שאתם מפרסמים כנסו לגוגל טרנדס ובדקו איפה המושג חיפוש של דרופבוקס הכי פופולארי. אני מצאתי שהוא פופולארי בטאיוון ופורטוגל ופרסמתי שם. הגעתי ל10 ג’יגה תוך פחות מ24 שעות, ביחס המרה גבוה במיוחד ובמחיר מצחיק של 19-24 אג’ לקליק.
להלן קישור ישיר לדרופבוקס למי שמעוניין.

שוגרסינק (SugarSync)

שוגרסינק זו המתחרה של דרופבוקס. עוד אין לה את השם שיש לדרופבוקס אבל היא אכן צוברת תאוצה ברמה מטורפת.
הדבר הטוב בשוגרסינק זה שהיא גם עובדת כמו דרופבוקס עם תקיות – רק שאיתה אפשר לשתף כל תקיה במחשב ולא חייבים לעשות עותק לתקיית דרופבוקס.
שוגרסינק גם מגיעה עם 5 ג’יגה חינם ונותנת 500 מגהבייט על כל referral שנרשם ומוריד את התוכנה. בנוסף היא לא מוגבלת ל10 ג’יגה חינם במקסימום.
להלן קישור ישיר לשוגרסינק למי שמעוניין.
* גילוי נאות: הקישור פה לשוגרסינק הוא referral שלי. אבל מן הסתם לא הייתי ממליץ על השירות הזה אם לא הייתי בעצמי משתמש ומבסוט ממנו.

אתרי שיתוף קבצים:

mediafire

אני משתמש לרוב ב-mediafire, אבל יש עוד המון טובים כמו yousendit, wetransfer, transferbigfiles, dropsend ועוד…
היתרון בשימוש באלו הוא שהקצב העלאה שלהם יותר טוב בהרבה מקרים מהקצב העלאה בג’ימייל ושבמקום לשלוח קובץ כבד ללקוח (שזה גם כבד על האימייל שלו) אתם שולחים לינק פשוט.
היתרונות שמצאתי ב-mediafire הם גם בממשק הנוח ב-HTML5 והחווית משתמש החלקה שלהם, וגם שניתן להירשם לאתר עם שם משתמש וססמה ואז הקבצים שלכם נשמרים שם שתוכלו למשוך את הלינק שוב אם לקוח מבקש לשלוח מחדש או משהו.

ג’ימייל oh ג’ימייל

למרות כל זאת אני עדיין מקבל מג’ימייל את ההודעה המרגיזה הזאת מדי פעם שאני קרוב ל-100% מהנפח שלי שם.
כנראה זה בגלל שמראש לא עבדתי בשיטות של דרופבוקס, שוגרסינק או אתרי שיתוף קבצים. מצד שני עד לפני שנתיים בערך מי שמע עליהם בכלל? (אני אישית שמעתי על שוגרסינק רק בחודשים האחרונים).
אז נשאלת השאלה – איך מפנים מקום בג’ימייל?

דבר ראשון – לגבות!
איך לגבות את הג’ימייל?

למי שיש PC – מורידים את gmail backup. תוכנה קלילה ויעילה.
למי שיש מק – אפשר לקרוא את המדריך המעולה הזה לגיבוי הג’ימייל באמצעות תוכנת המייל של אפל.
דבר שני- לפנות מקום.
איך לפנות מקום בג’ימייל?

1. הכי קל – לחפש שמות של אנשים נודניקים שאתם יודעים ששולחים זבל.
לכל אחד יש כאלו. פשוט פתחו את החיפוש המתקדם של ג’ימייל. בשדה השם כתבו את השם של הנודניק, ואז סמנו למטה בצ’קבוקס של has attachment.
החיפוש המתקדם בג'ימייל

רצוי גם לחפש "fw:fw:" או דברים כאלו.
אם אתם סטודנטים אז אגודות הסטודנטים והמכללות אוהבים לשלוח הרבה ג’אנק שתופס מקום אז אפשר למחוק את המיילים מהם גם כן.
2. חיפוש קבצים שאתם שלחתם:
חפשו קבצים שאתם שלחתם ללקוחות או לקולגות ממש מזמן באמצעות החיפוש המתקדם.
בשדה של from תכתבו "me", סמנו את הצ’קבוקס של "has attachment" ובתאריכים תבחרו within 1 year of… לדוגמה 2006…
3. חיפוש לפי סוג הקובץ:
זה אולי החיפוש הכי יעיל. ישנם כמה טכניקות.
בג’ימייל אין עוד אפשרות לחפש קבצים מצורפים לפי גודל (ואולי זה אינטרס שלהם שלא תהיה כזאת אפשרות).
בגלל שאנחנו מעצבים אז רצוי לחפש מהקל אל הכבר לפי סוגי קבצים.
בואו נתחיל עם חיפוש של PSD. נכתוב בשדה החיפוש את הדבר הבא:
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="code"><code class="plain plain">filename:psd</code>

</td></tr></tbody></table>

ואז אפשר להמשיך לחיפושים הבאים:
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="code"><code class="plain plain">filename:zip</code>

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="code"><code class="plain plain">filename:rar</code>

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="code"><code class="plain plain">filename:pdf</code>

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="code"><code class="plain plain">filename:ai</code>

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="code"><code class="plain plain">filename:mov</code>

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="code"><code class="plain plain">filename:ppt</code>

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="code"><code class="plain plain">filename:wmv</code>

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="code"><code class="plain plain">filename:fla</code>

ואפשר להמשיך עם כל סיומת אפשרית…

• הוסף לסימניות
ובאחת מהתגובות פורסם לינק למאמר נוסף מהבלוג כשעיצוב וטכנולגיה נפגשים
תוסף למיון הדואר ב-GMAIL לפי גודל

נוב' 30, 2010 // על ידי אבי כהן // טכנולוגיה, תוספים // אין תגובות
הידעתם שניתן להתקין תוספים לג'ימייל שלכם?
gmailerx1.png

לאחרונה נתקלתי באתר של חברה שפיתחה כלי ל-Gmail, המאפשר לכם למצוא מיילים לפי הגודל שלהם.
לכל מי שמשתמש ב-Gmail תקופה לא קצרה, יודע שלמרות השטח הענק שקיים בתיבה, לאט לאט השטח מצטמצם וצריך למצוא פתרון כיצד לפנות את המקום מחדש.
התוסף הזה ידידותי ופשוט להתקנה, מצורפים כמה תמונות משלבי ההתקנה וכיצד נראה התוסף במייל
כתובת האתר: http://www.findbigmail.com/
קודם כל יש להתחבר למייל ולאחר מכן להזין את הכתובת מייל שלכם בדף הבית, לאחר מכן האתר יבקש הרשאה לגשת לג'ימייל שלכם תאשרו ותגיעו למסך הבא:
gmailerx2.png

ניתוח התוצאות בסיום החיפוש
gmailerx3.png

לאחר הסיום יתווספו לכם לייבלים נוספים מתחת לדואר זבל
gmailerx1.png

וכך נראה המייל של הניתוח
gmailerx4.png

• הוסף לסימניות
חבל מאד. לא צריך לשלם כסף ולא צריך לגבות ולא שום דבר.
ישנו תהליך פשוט וקל:
ראשית, לפתוח תיבה חדשה. את זה כולם יודעים איך עושים... (לא חייבים לרשום מס' פלפון, למי שלא פתח תיבה בזמן האחרון).
שנית יש להיכנס לתיבה הישנה, ולבצע פעולה קלה:
נכנסים להגדרות> העברה [הקישור: https://mail.google.com/mail/?shva=1#settings/fwdandpop]. ושם להגדיר ב'העברה לנמענים' את הכתובת החדשה.
מי שלא הבין: http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=iw&ctx=mail&answer=10957

עכשיו יש להיכנס לתיבה החדשה, שוב להגדרות, ועכשיו ל'חשבונות ויבוא' [הקישור: https://mail.google.com/mail/?shva=1#settings/accounts]
שם יש לשנות ב'שלח דואר כ', ב'ערוך בפרטים' בצד שמאל, ולשנות לכתובת הישנה.

בעצם מה עשינו?
פתחנו עוד חשבון עם עוד 7+ ג'יגב חדשים, ואנחנו נשארים עם אותו כתובת בין לשליחה ובין לקבלה לגבי שאר העולם, אנחנו לא אמורים לעדכן את כל מכרינו ולקוחותינו על הכתובת החדשה, ואנחנו עצמינו מתחילים להשתמש עם התיבה החדשה עם כ----ל המקום...
בהצלחה לכולם.

• הוסף לסימניות
פותחים מייל חדש בג'ימייל (חינם)
מגדירים ב"חשבונות" שהוא יוריד את כל המיילים מהמייל הקודם, ואז מפעילים כניסה עם חשבונות מרובים כדילהקל על השימוש

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לרשום בשורת החיפוש בג'מייל את המילים הבאות:
has:attachment
מייד יוצגו כל המיילים שיש בהם קובץ מצורף.

נ.ב כדאי לעיין כאן

• הוסף לסימניות
הישראלים יבזבזו שעות בשביל לחסוך 19 שקל

• הוסף לסימניות
למה שעות לא נראה לך הגיוני לעבוד שעה אחת (10 דק') ולהרויח כל חודש 20 ש"ח? כמה אתה מרויח לשעה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;705906:
למה שעות לא נראה לך הגיוני לעבוד שעה אחת (10 דק') ולהרויח כל חודש 20 ש"ח? כמה אתה מרויח לשעה?

זה לא 10 דקות
19 ש"ח לשנה (שקל וחצי בחודש)

את הסכום הזה אני עוד מרוויח בשעה...

• הוסף לסימניות
סליחה חשבתי 5$ לחודש...
אבל גם להירשם שם לוקח זמן... אל תשכח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה