עזרה נגן אולטרא סטאר

• הוסף לסימניות
חייבת עזרה דחוף!
אם מישהו יודע איך מחברים נגן אולטרא סטאר למחשב, אשמח לתשובה מהירה.
אני מנסה לחבר והוא פשוט רק מטעין לי אותו

• הוסף לסימניות
וגם האם יש אפשרות בכללי לפרוץ אותו?
פליזזז תענו לי כמה שיותר מהר

• הוסף לסימניות
חייבת עזרה דחוף!
אם מישהו יודע איך מחברים נגן אולטרא סטאר למחשב, אשמח לתשובה מהירה.
אני מנסה לחבר והוא פשוט רק מטעין לי אותו
תופעה מוכרת. תחליפי יו-אס-בי, יש כבלים שמיועדים רק להטענה, ויש כבלים שמיועדים להעברת חומר וכו'.

• הוסף לסימניות
תופעה מוכרת. תחליפי יו-אס-בי, יש כבלים שמיועדים רק להטענה, ויש כבלים שמיועדים להעברת חומר וכו'.
ניסיתי את כל הכבלים כלום לא עזר
חזרתי לחנות והמוכר אמר לי שזה קשור משהו להגדרות
אני חייבת לדעת איך אפשר לחבר אותו

• הוסף לסימניות
אין פה אף אחד שמתמצא בזה?
צריך 2 דברים:
1. כבל שמיועד לחיבור ולא להטענה, איך יודעים איזה:
2. ברגע שמחברים צריך להיכנס להגדרות= מכשירים מחוברים=USB
ואז יש 3 אפשרויות -הטענה, העברת קבצים ועוד משהו. ברגע שלוחצים על העברת קבצים, הנגן יופיע במחשב
אבל זה נותן את האופציה בחלק מהכבלים, לא בכולם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
צריך 2 דברים:
1. כבל שמיועד לחיבור ולא להטענה, איך יודעים איזה:
2. ברגע שמחברים צריך להיכנס להגדרות= מכשירים מחוברים=USB
ואז יש 3 אפשרויות -הטענה, העברת קבצים ועוד משהו. ברגע שלוחצים על העברת קבצים, הנגן יופיע במחשב
אבל זה נותן את האופציה בחלק מהכבלים, לא בכולם.
בהצלחה!
תודה ענקית!
אני אנסה את זה ואבדוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה