דרוש מידע נגן אקיטו S12 משנת יוסף

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את הנגן שמוכרים השבוע במשנת יוסף?
חשוב לי מאוד עוצמת הרמקול.
הרמקול החיצוני הוא חזק?
אם שמים את זה בחדר שומעים טוב? או רק מי שקרוב שומע?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את הנגן שמוכרים השבוע במשנת יוסף?
חשוב לי מאוד עוצמת הרמקול.
הרמקול החיצוני הוא חזק?
אם שמים את זה בחדר שומעים טוב? או רק מי שקרוב שומע?
תודה רבה!
שומעים טוב. לא נראלי הרמקול הכי חזק שיש אבל אני חושב שהוא יחסית בסדר. לי יש חדר קטן ושמעתי שם מצויין. בחדר גדול אני לא בטוח.
אגב, במרכז האלקטרוניקה והשעונים הוא עולה 130. (שזה יוצא כמעט אותו מחיר) אני פשוט הלכתי לבדוק אותו שם...
יש לי אותו כבר יום יומיים ואני נהנה ממנו...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש כזה נגן
אני מכניסה תיקיה של שירים שמחשב זה מסודר לפי מספרים
אבל כשאני מכניסה את הכרטיס לנגן ונכנסת לתקייה השירים לא לפי הסדר
מה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
יש כזה נגן
אני מכניסה תיקיה של שירים שמחשב זה מסודר לפי מספרים
אבל כשאני מכניסה את הכרטיס לנגן ונכנסת לתקייה השירים לא לפי הסדר
מה יכול להיות?
גם לי זה קרה, לפי מה שהבנתי הוא מסדר את זה לפי זמן ההוספה שלהם, כך שאת השירים שהוספת פעם אחרונה יהיו בסוף הרשימה.
אם מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה שיהיה לפי סדר מספרים/אותיות אשמח גם לדעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה