נגן "סנסו" מחברת "סאן דיסק" MP3 קיבל זרם חשמלי ולא מגיב

• פותח הנושא aabal
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
גם מחשב לא מזהה את הנגן.
מי ידוע לו או מי שיכול לטפל בנגן בעצמו, נודה מאד.
החומר שבתוך הנגן מאד חשוב לבעליו.

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי
קרה לי בדיוק אותו דבר ולא היה מה לעשות
מה שכן, זה היה בתוך תקופת האחריות
וקיבלתי מהם נגן חדש לגמריי

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות שיחזור nand

אבל זה עולה הרבה כסף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;623089:
מנסיון שלי
קרה לי בדיוק אותו דבר ולא היה מה לעשות
מה שכן, זה היה בתוך תקופת האחריות
וקיבלתי מהם נגן חדש לגמריי

מנסיון ל"סאן דיסק" יש שירות מעולה. לי החליפו דיסק און קיי, ממש כמה ימים לפני תום תקופת האחריות. וקיבלתי חדש מהקופסא.

אבל את החומר שנמצא עליו אין אפשרות לשחזר, רק במעבדות, וזה הון כסף.

צריך לשקול האם לא יוצא שכרו בהפסדו.

• הוסף לסימניות
כנ"ל
חברת סאן דיסק יחליפו לך לחדש אפילו ללא תעודת אחריות
אבל החומר ת.נ.צ.ב.ה.
ובגלל זה אני אף פעם לא שומר בסאן דיסק הקלטות וכדו' לתווך של יותר משבועים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;623275:
ובגלל זה אני אף פעם לא שומר בסאן דיסק הקלטות וכדו' לתווך של יותר משבועים
לא קשור ספציפית לסאן - דיסק.

• הוסף לסימניות
תשלח ישר להחברה לפעמים יש אפשרות להוציא החומר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה