דרוש מידע נגן עם מהירות השמעה

• הוסף לסימניות
קיים נגן פשוט עם אופציה של מהירות השמעה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מתכוון למכשיר נגן לא לאפליקציה

• הוסף לסימניות
בנגנים שראיתי עד היום לא הייתה אפשרות כזאת
או שלא ידעתי לשחק עם הגדרות פשוטות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כאשר שומעים שיר, ולוחצים על אחד הלחצנים ששם יש אפשרות למחוק את השיר, או להוסיף לרשימת השמעה וכו'
יש אפשרות של הגדרות צלילים, ושם שם זה נמצא.

• הוסף לסימניות
הכי פשוט שתכתבי מה הדגם של הנגן ובאיזה חברה הוא מיוצר ויעזרו לכם בפרוטרוט.

• הוסף לסימניות
כאשר שומעים שיר, ולוחצים על אחד הלחצנים ששם יש אפשרות למחוק את השיר, או להוסיף לרשימת השמעה וכו'
יש לי נגן IIBusiness PIus
מצאתי באמת את האפשרות בהגדרות צלילים (באמת צריך להיות גאון כדי לנחש ש'הימור הפכפך' זה מהירות השמעה).
המהירות שהוא נותן לא מספיקה לי אבל לפחות אני יודע שהאופציה קיימת בנגנים פשוטים...
תודה!

• הוסף לסימניות
בנגנים של סאנדיסק יש אפשרות כזו?
לא מצאתי הגדרות צלילים, הכוונה לאקולייזר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה