דרוש מידע נגן רדיו שקולט רק ערוצים חרדיים - יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
בלי להכנס לפולמוס אם זה טוב או רע
ואם כשר או לא

רק תגידו לי אם יש כזו מציאות ואיפה אפשר להשיג

• הוסף לסימניות
ישנה אפשרות טכנולוגית לעשות את זה,
משום מה עד היום זה לא נעשה.
מסיבה הפשוטה, שאין לאף אחד עניין לסנן דברים שאפשר לחיות בלעדיהם. אבל באינטרנט שנותן לנו את התחושה שבלעדיו העולם נחרב, אז אנשים טוענים שהם חייבים וכדי להציל אותם יצרו את נטפרי.

• הוסף לסימניות
לפני תקופה ראיתי פרסום באיזה מקומון, על נגן MP3 עם רדיו קול חי וקול ברמה בלבד
היה של חברת דקו בחנות מחשבים קומפיוטר בבני ברק ברחוב רבי עקיבא פינת אלישע (צמוד לחנות הצעצועים) צריך לברר שם

• הוסף לסימניות
טוב, מעדכנת את הציבור
יש נגן כזה כמו שאמרו כאן, שקולט רק קול חי וקול ברמה
בירושלים מוכרים אותו בחנות תקשורת ברחוב עזרא פינת יחזקאל והוא עולה 159 ש"ח כמדומני

תודה על העזרה וההכונה!

• הוסף לסימניות
יש נגן שנקרא סולו שזה חיקוי של סובו (של סאמוויקס) ומוכרים אותו רק בהמחסלים (רוכל שמסתובב בערים החרדיות) שמפרסם בעיתונים בערך פעם בחודש.
לי יש כזה נגן וזה אחלה נגן‎:)

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
מישהו יודע אם קיים עדין כזה דבר?

• הוסף לסימניות
אפשר קישור לחנות סתם מענין אותי

• הוסף לסימניות
חיפשתי ואני לא רואה אתר של החנות יש להם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה