דרוש מידע נגן platinum q5 שייך לפרוץ?

• הוסף לסימניות
קניתי נגן לאחרונה, וראיתי שהממשק אנדרואיד אבל חסום, רציתי לדעת אם אפשר לפרוץ אותו בדרך כלשהי או שאפשר להחזיק אותו (מטעמי בטחון כשרותי)
תודה לעוזרים

• הוסף לסימניות
סליחה על ההצתה המאוחרת...
אבל לי חשוב לדעת מה הגודל של הנגן,
פשוט אני רוצה לקנות אותו, אבל אני לא רוצה שיראה יותר מידי גדול ובומבסתי...
כך שאם מישהו יוכל להעלות כאן תמונה שלו או לכתוב מה הגודל שלו (בערך) - אני ישמח.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
91bb8542976342e3fefb4a745d8f684f.jpeg
אם זה עדיין רלוונטי....
מנסיון זה לא גדול וגם לא נראה גדול בכלל

• הוסף לסימניות
בסדר. כבר קניתי את הנגן הלז, ואני לא מתחרט לרגע. ממליץ בחום. ממש קומפקטי ולא מושך את העין, עם כל הפונקציות והאפשריות {כשר לגמרי}.

• הוסף לסימניות
קניתי נגן לאחרונה, וראיתי שהממשק אנדרואיד אבל חסום, רציתי לדעת אם אפשר לפרוץ אותו בדרך כלשהי או שאפשר להחזיק אותו (מטעמי בטחון כשרותי)
תודה לעוזרים
רציתי לדעת האם באמת שייך לפרוץ את זה והאם יש עוד בעיה מבחינת ילדים האם זה שמור וכשר?

• הוסף לסימניות
יש כמה גרסאות לנגן.
אני ביקשתי מהמוכר שיעשה לי גירסא ללא משחקים/רדיו וכו', ומגיע עם מצלמה בלבד(הנגן מגיע בלי וידיאו בכלל-בכל הגרסאות -נראלי, כך שא"א להסריט, רק לצלם.)
ולכן אם עושים את הגירסא הזאת הנגן כשר.
אבל אפשר בעיקרון להחליף גירסא... ולכן תעשו חושבים לפני!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה