מידע שימושי נגן Q3, כשר באמת?

• הוסף לסימניות
האם הוא באמת כשר או מבוסס על אנדרואיד וכדו'?

• הוסף לסימניות
----

• הוסף לסימניות
אבל אפשר לפרמט את המכשיר המוכשר ואז להתקין את התוכנה המקורית הלא כשר, לא?
אין לי מושג.

רק הערתי שאנדרואיד הוא לא ההפך מכשר.
הרי יש את הדרן ונתיב שפעלים על אנדרואיד ואני מאמין שפירמוט לא עוזר במקרים שלהם.
כך שניתן להכשיר.

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
נגן נחמד כשר.
מפורצי נגנים שמעתי שזה אחד הנגנים הקשים ביותר לפריצה!
צריך להיות מתכנת אנדרואיד כדי להתחיל לחשוב על פריצה!

• הוסף לסימניות
נגן יחסית נח רק עם הרבה אפליקציות מיותרות כמו סידור בכמה נוסחאות, ילקוט יוסף, וכדו', יש לו אפליקציה של חיתוך אודיו. בכללי נגן פצצה!

• הוסף לסימניות
אין לי מושג.

רק הערתי שאנדרואיד הוא לא ההפך מכשר.
הרי יש את הדרן ונתיב שפעלים על אנדרואיד ואני מאמין שפירמוט לא עוזר במקרים שלהם.
כך שניתן להכשיר.
צודק במאה אחוז! זה שאנדרואיד מפעיל את רוב הסמארטפונים זה לא אומר כלום!
גם ווינדוס מפעילה את אייפון של אפל!

• הוסף לסימניות
בעיקרון כשר
אבל... אחד שמבין בנגנים אמר לי שאת הגירסה הקודמת שלו הוא הצליח לפרוץ ולהגיע ל"פייסבוק" את הגירסה הנוכחית הוא עדיין לא ניסה לפרוץ
המסקנה שיוצאת מכאן שלא כל מכשיר שנראה חסום הוא באמת חסום, מאוד קשה לחסום היום מכשירים הרמטית ולא בטוח שכל אחד שמטרתו הוא רק כסף אכן ישקיע בחסימה בלתי ניתנת לפריצה (כמו למשל היאנג של ועדת הרבנים)

• הוסף לסימניות
קניתי לא מזמן לבת שלי אחרי בירורים
יש פורום שנקרא פורום מתמחים טופ- פורום הטכנולוגיה של הציבור החרדי
הם אמרו שם שבגירסה הראשונה של ה-Q3 היה פשלה שהיתה נקודה חמה, ולכן ניתן היה לפריצה (אני לא מבינה בנושא, אני מצטטת אותם)
אח"כ הם סאמוויקס חסמו אותו הרמטית
לא יודעת אם מומחה לפריצה עם כל המיכשור המתאים יכול או לא יכול לפרוץ, אבל לפי מה שהבנתי שם זה לא ניתן / כמעט בלתי אפשרי לפרוץ אותו

• הוסף לסימניות
אפשר לשנות גרסה לכל נגן ופלאפון, אבל זה נעשה רק על ידי מתכנת אנדרואיד!
רק חלק מכשירים שהתוכנה לא חסומה כראוי ניתנים לפריצה לבד.
וגם אז מי שלא מבין בתוכנה ובפריצות לא יכול לחשוב אפילו על פריצה!

• הוסף לסימניות
ליד
בעיקרון כשר
אבל... אחד שמבין בנגנים אמר לי שאת הגירסה הקודמת שלו הוא הצליח לפרוץ ולהגיע ל"פייסבוק" את הגירסה הנוכחית הוא עדיין לא ניסה לפרוץ
המסקנה שיוצאת מכאן שלא כל מכשיר שנראה חסום הוא באמת חסום, מאוד קשה לחסום היום מכשירים הרמטית ולא בטוח שכל אחד שמטרתו הוא רק כסף אכן ישקיע בחסימה בלתי ניתנת לפריצה (כמו למשל היאנג של ועדת הרבנים)
לידיעתך הגרסה הקודמת (Q2) ירדה מהמדפים חודש- חודשיים אחרי שזה הגיע לשוק בדיוק בגלל שאותם קל לפרוץ
הנגן המדובר (Q3) מוגן בצורה חזקה יותר מפני פריצה
בתור הפקת לקחים מהדגם הקודם.

• הוסף לסימניות
ליד

לידיעתך הגרסה הקודמת (Q2) ירדה מהמדפים חודש- חודשיים אחרי שזה הגיע לשוק בדיוק בגלל שאותם קל לפרוץ
הנגן המדובר (Q3) מוגן בצורה חזקה יותר מפני פריצה
בתור הפקת לקחים מהדגם הקודם.
וואלה! שכחתי שפעם הגבתי בעניין הזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה