גם אם הוא מבוסס על אנדרואיד הוא יכול להיות כשרהאם הוא באמת כשר או מבוסס על אנדרואיד וכדו'?
אבל אפשר לפרמט את המכשיר המוכשר ואז להתקין את התוכנה המקורית הלא כשר, לא?ם אם הוא מבוסס על אנדרואיד הוא יכול להיות כשר
אין לי מושג.אבל אפשר לפרמט את המכשיר המוכשר ואז להתקין את התוכנה המקורית הלא כשר, לא?
לאאבל אפשר לפרמט את המכשיר המוכשר ואז להתקין את התוכנה המקורית הלא כשר, לא?
צודק במאה אחוז! זה שאנדרואיד מפעיל את רוב הסמארטפונים זה לא אומר כלום!אין לי מושג.
רק הערתי שאנדרואיד הוא לא ההפך מכשר.
הרי יש את הדרן ונתיב שפעלים על אנדרואיד ואני מאמין שפירמוט לא עוזר במקרים שלהם.
כך שניתן להכשיר.
השורה האחרונה לא נכונה.צודק במאה אחוז! זה שאנדרואיד מפעיל את רוב הסמארטפונים זה לא אומר כלום!
גם ווינדוס מפעילה את אייפון של אפל!
אח"כ הם סאמוויקס חסמו אותו הרמטית
לא יודעת אם מומחה לפריצה עם כל המיכשור המתאים יכול או לא יכול לפרוץ, אבל לפי מה שהבנתי שם זה לא ניתן / כמעט בלתי אפשרי לפרוץ אותו
לידיעתך הגרסה הקודמת (Q2) ירדה מהמדפים חודש- חודשיים אחרי שזה הגיע לשוק בדיוק בגלל שאותם קל לפרוץבעיקרון כשר
אבל... אחד שמבין בנגנים אמר לי שאת הגירסה הקודמת שלו הוא הצליח לפרוץ ולהגיע ל"פייסבוק" את הגירסה הנוכחית הוא עדיין לא ניסה לפרוץ
המסקנה שיוצאת מכאן שלא כל מכשיר שנראה חסום הוא באמת חסום, מאוד קשה לחסום היום מכשירים הרמטית ולא בטוח שכל אחד שמטרתו הוא רק כסף אכן ישקיע בחסימה בלתי ניתנת לפריצה (כמו למשל היאנג של ועדת הרבנים)
וואלה! שכחתי שפעם הגבתי בעניין הזה...ליד
לידיעתך הגרסה הקודמת (Q2) ירדה מהמדפים חודש- חודשיים אחרי שזה הגיע לשוק בדיוק בגלל שאותם קל לפרוץ
הנגן המדובר (Q3) מוגן בצורה חזקה יותר מפני פריצה
בתור הפקת לקחים מהדגם הקודם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים