נגני קורג ואורגניסיטים בכלל

• הוסף לסימניות
א. מי שקנה את האורגן ממוזיקטון וקיבל איתו מקצבים חסידיים יכול לעשות חסד ולשלוח לי ???
אני ח"ו לא עושה משהו שנוגד את ההלכה. אני קניתי ממנה וקיבלתי את המקצבים הללו ופשוט הם נמחקו בטעות.
ב. אני צריכה רשימה של שירים להרקדות שמחת בית השואבה - אני לא מעתיקה את הסדר של השירים, אלא רק רעיונות לשירים ( כולם גם ככה מנגנים את אותם השירים...)
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה הקול;1778668:
א. מי שקנה את האורגן ממוזיקטון וקיבל איתו מקצבים חסידיים יכול לעשות חסד ולשלוח לי ???
אני ח"ו לא עושה משהו שנוגד את ההלכה. אני קניתי ממנה וקיבלתי את המקצבים הללו ופשוט הם נמחקו בטעות.
ב. אני צריכה רשימה של שירים להרקדות שמחת בית השואבה - אני לא מעתיקה את הסדר של השירים, אלא רק רעיונות לשירים ( כולם גם ככה מנגנים את אותם השירים...)
תודה רבה!!!

אני קניתי pa3 במוזיקטון ובתשלום הוסיפו לי שני תיקיות מקצבים, על אחת רשום מזרחי ועל השנייה ooo, לזה אתה מתכוון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1778706:
אני קניתי pa3 במוזיקטון ובתשלום הוסיפו לי שני תיקיות מקצבים, על אחת רשום מזרחי ועל השנייה ooo, לזה אתה מתכוון?
כן!!! אז המזרחי נשאר והחסידי נמחק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה הקול;1779412:
כן!!! אז המזרחי נשאר והחסידי נמחק...

החסידי זה התיקייה שרשום עליה ooo? א"כ, להעלות לך את זה לג'מבו?

• הוסף לסימניות
כן תודה!! הכתובת מייל שלי מופיעה בשורת החתימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה