דרוש מידע נגרות לפי שרטוט- בחנות רהיטים

• הוסף לסימניות
מחפשת חנות רהיטים שתכין לי עמודון ספרים איכותי לפי שרטוט כולל פרוניר וצבעים זהים למה שקיים.
יש למישהו ניסיון מאזור המרכז?
אפשר גם נגר שמחזיק קטלוגי צבע איכותיים
באזור המרכז

• הוסף לסימניות
לא חושב שאצל חנות רהיטים תקבלו כזה שירות
צריך ללכת למחסן עצים / נגר שיתנו לכם פלטה זהה ויחתכו לפי השירטוט שלכם

• הוסף לסימניות
אצל סיני בבני ברק יש לי נסיון כזה של הכנת ארון בהתאמה לצבע וסגנון הארונות הקיימים
נהנתי מהשירות והביצוע, אבל זה היה ארון פשוט מאוד לא יודעת איך הם בדברים מורכבים.

• הוסף לסימניות
מחפשת חנות רהיטים שתכין לי עמודון ספרים איכותי לפי שרטוט כולל פרוניר וצבעים זהים למה שקיים.
יש למישהו ניסיון מאזור המרכז?
אפשר גם נגר שמחזיק קטלוגי צבע איכותיים
באזור המרכז
הרבה חנויות רהיטים יש להם אפשרות להכין כאלה דברים, הם שולחים לנגר, פשוט תחפשי חנות מומלצת באיזור שלך שנותנת שירות טובות
באלעד יש שפיצר והרהיט
יש גם נגריה שמכינה דברים לי הזמנה
אין לי נסיון עם אפפחד מהחנויות הנ"ל, רק ממה שאני מכירה/שמעתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה