נגר לדלתות הזזה לסלון ובלוקים לפוטושופ

• פותח הנושא mw
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היי שלום לכולכן
צריכה המלצה לנגר שמתמחה לדלתות עץ הזזה עבור סגירת סלון.
וכן האם יש כאן למישהי קובץ בלוקים לתוכנית מכר בפוטו שופ?
תודה רבה מראש
מירי.

• הוסף לסימניות
לי יש בלוקים - אבל יש לי תיקייה שבעיקר אני לא יכולה לעביר כי קניתי אותה
אבל הכי טוב זה להוריד מפינטרסט- תרשמי למשל שולחן בתוספת UP - נראה לי שככה יש שם הכי הרבה תמונות

• הוסף לסימניות
ניסיתי לא הלך
מה לכתוב בפינטרסט?
לאף אחת אין בלוקים של מיטות ודלתות לפוטושופ?

• הוסף לסימניות
בנגוע לקירות הזזה, יש את אייכנטל מרמות, זה עסק שלם רק של קירות הזזה לכל הסוגים והסגנונות.
מקצועי מאד.
אין לי כעת את המספר, אם חשוב לכם אברר אצל לקוחות קודמים.

• הוסף לסימניות
יעזור לי מאד תודה רבה

• הוסף לסימניות
ניסיתי לא הלך
מה לכתוב בפינטרסט?
לאף אחת אין בלוקים של מיטות ודלתות לפוטושופ?
יש לי מגוון בלוקים שיצרתי בעצמי או שאספתי מפה ומשם במהלך השנים
קצת בעייתי מבחינתי להעביר אותם.
את יכולה לייצר לבד ע"י הבאת בסיס מהאוטוקאד וצביעה בפוטושופ

יש גם באתר פריפיק-
חלק חינמיים חלק בתשלום
אפשר למצוא שם בחיפוש עיקש

• הוסף לסימניות
אהרן אייכנטל, קירות ודלתות הזזה.
רמות, ירושלים (נותן שירות ארצי - לפי הידוע לי).
0527636556

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה