מידע שימושי נגר מעולה

• הוסף לסימניות
מי מכיר נגר טוב, אמין, הגון, עובד עם חומרים טובים, עומד בלוח זמנים,
בקיצור נגר מווצלח.
אשמח לקבל המלצות מנסיון כאן ובאישי.
(אני גרה בב"ב אם זה משנה)

תודה יום טוב!!

• הוסף לסימניות
תודה שירי.
גם אני מחפשת כבר הרבה זמן,נגר שכזה,
אשמח אם תעדכני אותי בהתפתחויות.

• הוסף לסימניות
כדאי שתמקדי אם את מחפשת נגר למטבח, חדר ילדים, או סלון.
כל אחד וההתמחות שלו.

• הוסף לסימניות
חדר שינה, בעיקר.

• הוסף לסימניות
אני מכירה נגר מיוחד!!!!!!!!! חומרים מצוינים, עבודה מושקעת ויפה, מחירים אולי קצת יותר יקרים, אבל שווה כל שקל!!! 0573197415
(תגידו לו שהגעתם דרכי - גולדי ח.)

• הוסף לסימניות
שי גמליאל, נגר אומן, החומרים הכי מעולים, ידי פלס, משוגע לעבודה. ולא יקר יחסית לתוצאות.
0504144811 אפשר לומר שאברימי דיקמן שלח, אבל זה ממש לא חובה, זה אמור לעזור.

• הוסף לסימניות
נגר

אליהו נגרית המדייק מאוד נהננו מהשרות והאיכות ועמידה בלוח זמנים וכן יש לו אתר מס טלפון : 052-2913155 אפשר להגיד שיהודה שלח אתכם

• הוסף לסימניות
מכיר 3 נגרים טובים מאוד ולא יקרים
ויקטור 050-5305089
דוד כנעני- 050-5211781
סבן 050-6714449

כל ה-3 מצוינים

• הוסף לסימניות
אנחנו קונים תמיד ב"קומת הנדוניה" בבני ברק, בעיקר בגלל האמינות.
ב"ה מרוצים מאד וממליצים: 03-6188158 בשעות הערב

אני אישית לא חושב לקנות במקום אחר משום שאיני נותן כ"כ מהר אמון בבעלי מקצוע, לאחר שנפלתי בפח עם מכונת כביסה שקניתי אצל מישהו באשדוד שלא אנקוב בשמו (הזמנתי ושילמתי על דגם של 6 ק"ג וקיבלתי של 5)
מאז אני מקפיד לקנות רק במקומות אמינים עם אחריות, שיש עם מי לדבר. לשמחתי גם המחירים שם לא גבוהים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה