דרוש מידע נדודי שינה אחרי לידה

• הוסף לסימניות
כבר קרוב לחודשיים אחרי לידה יש לי קושי בהרדמות בלילה,
אני גמורה מעיפות מנסה להירדם ורק אחרי שעה + מצליחה להירדם ואז אחרי שלוש שעות קמה להאכיל ואז שוב אותו סיפור.

יש למישהו מידע מה ניתן לעשות ?

• הוסף לסימניות
כ''כ רגיל אצל יולדות חשוב שמשהו שיתן בלילה אוכל לתינוק שאוב ותוכלי לישון לפחות 5 שעות רצוף זה יחזיר לך את השינה לגבי פתרון מידי תקני מולטונין טבעי טעם תות בכשרות בד''ץ כמו טבליה מתוקה ואת נרדמת קליל ,ניתן להשיג בבית טבע עם את מבני ברק מוזמנת לקחת ממני לפחות להיום

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש כדור טבעי בשם קלמנרבין, עוזר להירדמות קלה ומהירה ומשרה רוגע.
מומלץ לשימוש אחרי לידה ולא ממכר. גם בבית החלמה נותנים אותו ליולדות שמתקשות להירדם.

• הוסף לסימניות
אפשר להגביר את המלטונין בגוף:
ראיתי אצלי שמאוד עוזר - לצאת החוצה לשמש, עדיף בבוקר.
וגם לעשות קצת התעמלות (לאו דווקא משהו רציני, הליכה או ריקוד או קצת תרגילים בבית).

• הוסף לסימניות
כבר קרוב לחודשיים אחרי לידה יש לי קושי בהרדמות בלילה,
אני גמורה מעיפות מנסה להירדם ורק אחרי שעה + מצליחה להירדם ואז אחרי שלוש שעות קמה להאכיל ואז שוב אותו סיפור.

יש למישהו מידע מה ניתן לעשות ?
ממש ממש מרגישה כאילו אני רשמתי את זה......
גם אני חודשיים אחרי לידה ובאמת שקשה לי להרדם
גם אם לא אשן בצהריים גם אם אשן (בד"כ זה מה שקורה משלימה את השעות כללל היום.... מוצאץ את עצמי המוןןן ב יטה לפצות על הלילה...)

עיצה שלי:
תתפללי לה' שהתינוק ישן רצוף בלילה והכל יסתדר!

• הוסף לסימניות
כ''כ רגיל אצל יולדות חשוב שמשהו שיתן בלילה אוכל לתינוק שאוב ותוכלי לישון לפחות 5 שעות רצוף זה יחזיר לך את השינה לגבי פתרון מידי תקני מולטונין טבעי טעם תות בכשרות בד''ץ כמו טבליה מתוקה ואת נרדמת קליל ,ניתן להשיג בבית טבע עם את מבני ברק מוזמנת לקחת ממני לפחות להיום
ילדתי בשעה 10 בלילה הייתי גמורה מעייפות
אז אמרתי לאמא שלי שתביא לי כדור מלטונין (לקחתי את זה המוןן בהריון)
המילדת שמעה את זה ואמרה שזה לא טוב/אסור בהנקה,
אשמח לדעת דעה אחרת.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה