בקשה נדיבים ארגונים אשכול מרוכז

• הוסף לסימניות
רציתי לפתוח לתועלת הציבור אשכול מסודר של כל הארגונים חלוקות ספציפיות של כסף שוברים עזרה ייעוץ הכל באשכול אחד ואני ממש מבקש לתועלת הציבור שכל מי שיש לו מה להוסיף שיוסיף
אכתוב גם את הדברים הפשוטים שכולם יודעים
חלוקת עונג שבת ויו"ט נרשמים בסאטמר ברחוב יואל אצל אפרים שטרן
יש נדיב שנותן בערך 1000 שקל להוצאות ברית מתקשרים אליו לפני הברית או שולחים אימייל eizerlechaim @ gmail.com
ארגון כנפי חיים דואג להטיס לשלם למשפחות וחולים שצריכים טיפולים ברחבי העולם או שנמצאים וכו כמובן שאפשר להרשם דרך הארגון עצמו אחד מהעסקנים נתן דריימן natan2626 @ gmail.com
ארגון RCCS דואג לייעוץ טיפול עזרה כספית למשפחות חולי המחלה מימון טיפולים תרופות וייעוצים מהמומחים הטובים בעולם בחינם
העסקן המרכזי בארץ משה פריד 0529528011
כמובן בנושא זה יש את גדולים מהחיים שזה בכל בית חולים יש את הנציגה שלהם למשל תל השומר המספר 0548933391 וכן בכל בית חולים בארץ שעוזרים בכל תחום שרק צריך וכן ארגונים נוספים שהנציגים הם לפי בתי חולים
האגודה למלחמה בסרן
עזר מציון
זכרון מנחם
חיינו
רחשי לב וכל ארגון בשמו הטוב בטוח פספספתי הרבה
אשמח שאני והציבור ימשיכו לעדכן

• הוסף לסימניות
יש את ארגון יד אליעזר שעוזר בנושאים נוספים הציבור יוכל לפרט אני נתקלתי בו בפרויקט חונכים המיוחד שלו מוסדות חינוך שרוצים לתת לתלמידים אברך שילמד יתן חשק בלימוד ובקשיים נוספים יכולים ליצור קשר נעלם לי ברגע זה הטלפון של הרכז הציבור יוכל לעדכן כאן

• הוסף לסימניות
רציתי לפתוח לתועלת הציבור אשכול מסודר של כל הארגונים חלוקות ספציפיות של כסף שוברים עזרה ייעוץ הכל באשכול אחד ואני ממש מבקש לתועלת הציבור שכל מי שיש לו מה להוסיף שיוסיף
אכתוב גם את הדברים הפשוטים שכולם יודעים
חלוקת עונג שבת ויו"ט נרשמים בסאטמר ברחוב יואל אצל אפרים שטרן
יש נדיב שנותן בערך 1000 שקל להוצאות ברית מתקשרים אליו לפני הברית או שולחים אימייל eizerlechaim @ gmail.com
ארגון כנפי חיים דואג להטיס לשלם למשפחות וחולים שצריכים טיפולים ברחבי העולם או שנמצאים וכו כמובן שאפשר להרשם דרך הארגון עצמו אחד מהעסקנים נתן דריימן natan2626 @ gmail.com
ארגון RCCS דואג לייעוץ טיפול עזרה כספית למשפחות חולי המחלה מימון טיפולים תרופות וייעוצים מהמומחים הטובים בעולם בחינם
העסקן המרכזי בארץ משה פריד 0529528011
כמובן בנושא זה יש את גדולים מהחיים שזה בכל בית חולים יש את הנציגה שלהם למשל תל השומר המספר 0548933391 וכן בכל בית חולים בארץ שעוזרים בכל תחום שרק צריך וכן ארגונים נוספים שהנציגים הם לפי בתי חולים
האגודה למלחמה בסרן
עזר מציון
זכרון מנחם
חיינו
רחשי לב וכל ארגון בשמו הטוב בטוח פספספתי הרבה
אשמח שאני והציבור ימשיכו לעדכן
לגבי עזרה לברית
הוא נותן לכל אחד?
יש קריטריונים לזה?

• הוסף לסימניות
קודם כל ישר כח גדול לפותח האשכול, הדבר באמת יהיה זיכוי הרבים גדול ועזרה להרבה אנשים.
יש ארגון דרכי מרים להסעת חולים לטיפולים.
יש ארגון משען לחולה שנותן אוכל לבריתות במחיר עלות.
יש ארגונים אתכנשו וחבריא, להקמת חבורות ללימוד זוהר.
יש ארגון של הרב בינדר בק"ס לשמח חולים.
ושוב יש"כ לרב הפותח האשכול על החשיבה על אחרים

• הוסף לסימניות
לגבי עזרה לברית
הוא נותן לכל אחד?
יש קריטריונים לזה?
האימייל זה של יהודי נדיב פרטי מניו יורק בהתחלה היה משלם את כל הברית כשגברו הפניות הוריד את זה לסכום זה פלוס מינוס תלוי בפנייה ועובד למסד את זה כארגון בעבר לא היה קריטריונים אני מדבר על החדשים האחרונים אולי כבר יש

• הוסף לסימניות
אני מבקש שכל אחד לתועלת הציבור יכתוב באשכול זה את הארגונים והסיוע שהוא מכיר

• הוסף לסימניות
ישנו ארגון שנקרא קרן גרנשטקורן שמגייס כספים עבור חתונה של חתן/כלה יתומים
יכול להגיע לסכומים של בין 60,000 - 100,000 ש"ח
צריך ליצור קשר כחודש וחצי לפני החתונה
ניתן ליצור קשר עם לאה נייהוז
במס':0533169205
או במייל x69205 שטרודל ג'ימייל וכו'
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה