דרוש מידע נדלן להשקעה

• הוסף לסימניות
יש לנו תקציב של כ 1.9 - 2.1 מליון
היכן כדאי לנו לקנות במטרה להשקיע (לא דווקא לגור)?

• הוסף לסימניות
כדאי לקחת יועץ נדל"ן טוב.
אחד שתקבלו עליו המלצות מכמה מקומות
וחשוב לברר שהוא אמין ולא מחפש רק לעשות עליכם כסף.
ובגדול נראה לי שפינוי בינוי יכול להיות משהו עם רווח משמעותי.

• הוסף לסימניות

יש אצלי כעת 2 סוגי עסקאות טובות להשקעה,
במחירים נמוכים מהתקציב שרשמתם לעיל,
מיקום מעולה בארץ, מבחינת ביקוש, ועליית מחירים!

1. נכס קיים במחיר זול מאוד, לפני פינוי בנוי מתקדם!
2. בימים אלו אני מאגד כעת קבוצת רכישה (10) , לדירות חדשה מקבלן,
בפרוייקט איכותי ובמחירים ותנאי פריסייל משמעותיים! (תשלום לפי חוק מכר)

שניהם מתחת למחיר שוק במשמעותי!
----

• הוסף לסימניות
מעניין אותי גם מה הפרטים שלך?

• הוסף לסימניות
יש אצלי כעת 2 סוגי עסקאות טובות להשקעה,
במחירים נמוכים מהתקציב שרשמתם לעיל,
מיקום מעולה בארץ, מבחינת ביקוש, ועליית מחירים!

1. נכס קיים במחיר זול מאוד, לפני פינוי בנוי מתקדם!
2. בימים אלו אני מאגד כעת קבוצת רכישה (10) , לדירות חדשה מקבלן,
בפרוייקט איכותי ובמחירים ותנאי פריסייל משמעותיים! (תשלום לפי חוק מכר)

שניהם מתחת למחיר שוק במשמעותי!
----
השמח לשמוע פרטים גם

• הוסף לסימניות
אני ממליץ בחום רב על @מקצועי בנדל"ן, זכיתי להכיר אדם אמין וישר, שמצא לי אישית עסקה שווה ביותר של אחד למליון!
עם ליווי אישי לאורך כל הדרך תוך כדי אכפתיות וחשיבה על טובת הלקוח, ואני מעיד עדות נאמנה כבי תרי שמקצועי בנדל"ן
מלבד שהוא מתווך ישר וירא שמיים אמיתי, הוא גם באמת איש מקצוע הראוי שבח, שנדיר למצוא איש אשכולות שיש בו את הכל, גם מקצועיות, גם לב חם ורגיש לצרכים של הלקוח, וגם בעל ידע רב בכל תחום הנדל"ן.

• הוסף לסימניות
יש לי עסקה מצוינת באשדוד.
מדובר בדירות חדשות מקבלן, במחיר נמוך ממחיר השוק במשמעותי ובמיקום טוב ומתפתח בעיר.
הפרויקט בשלבי בנייה מתקדמים, עם פוטנציאל תשואה גבוה ועליית ערך.
מתאים מאוד למשקיעים

אם זה רלוונטי לך – אשמח לשלוח פרטים.

• תודה
Reactions: KAM

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה