- הוסף לסימניות
שלום וברכה
אשמח לקבל מידע מנסיון איפה כדאי לקנות נדנדה למרפסת,
זה ממש חשוב לי
תודה לכל העונים
אשמח לקבל מידע מנסיון איפה כדאי לקנות נדנדה למרפסת,
זה ממש חשוב לי
תודה לכל העונים
אנחנו קנינו את זה.אשמח להמלצות לנדנדה עד 1000 ש"ח ובעיקר על חנות מומלצת לקנייה,
ואשמח לדעת אם יש מישהו שמכיר את 'שיווק ישיר' בגבעת כ"ח
תודה
קניתם את מה שיש בקישור שצירפתי?????אנחנו קנינו את זה.
בינתיים עומד כחודש ומחזיק![]()
קנינו מהם את דגם אפריל, באותו מחיר, נראה די דומה.קניתם את מה שיש בקישור שצירפתי?????
אשמח לשמוע איך השירות של שיווק ישיר?
והאם זה נח, יפה, מחזיק גם 5 אנשים שמנים וכו'?????
עשיתם משלוח או באיסוף עצמי?קנינו מהם את דגם אפריל, באותו מחיר, נראה די דומה.
האמת שקנינו להורים, אז לא פגשתי את השירות בעצמי, יכולה לברר.
לא נראה לי יותר מ3 אנשים בוגרים בו זמנית. יחסית נח, ויפה כמו בתמונה.
האם ממליצים על דגם אפריל משיווק ישיר? זה מחליד?קנינו מהם את דגם אפריל, באותו מחיר, נראה די דומה.
האמת שקנינו להורים, אז לא פגשתי את השירות בעצמי, יכולה לברר.
לא נראה לי יותר מ3 אנשים בוגרים בו זמנית. יחסית נח, ויפה כמו בתמונה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים