מידע שימושי נהגות ירושלמיות--- אצל מי למדתן נהיגה??

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח דחוף!!!!
מספרי טלפון של מורות (אישה) נהיגה בירושלים
אני גם אשמח דחוף!!!!
מספרי טלפון של מורות (אישה) נהיגה בירושלים
תודה רבה!!
לא רוצה לייאש אבל אין מורות פנויו בחצי שנה הקרובה...
אני כבר מעל שלושה חודישם מחפש וכולן תפוסות
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כלום ושום דבר
ממש אף אחת לא פנויה לחצי שנה הקרובה המלחמה רק גרמה לעומס נוסף על מה שהיה היו מורות שאמרו לי שנה קדימה מטורף לגמרי...
יש אחת שהיא יחסית אני מקווה תקבל בתוך חודשיים שלוש וזו פרידה אבל אין לי המלצות עיה רק ראיתי אותה ברחוב ושאלתי ואני כבר מחכה יותר משלושה שבועות והיא לא חזרה אלי המצב ממש ביש...
נקווה לטוב...

• הוסף לסימניות
ואהוו אני מממש מתנצלת
עניתי על אשכול לא נכון . בירושלים המצב יחסית טוב אני התכוונתי לבית שמש!!!!
מאחר והתכתבי כמה פעמים באשכול של בית שמש וגם ביורלשים התבלבלתי מתנצלת ממש על ההטעיה בירושלים אני מכירה אח מילי פרג'ון אמרו לי שהיא טובה ויחסית מהירה בהמתנה
בבית שמש המצב על הפנית כפי שתיארתי ...
אבל בירושלים אני מאמינה שהמצב הרבה יותר טוב בהצלחה!!!!
מילי- 0532200970
סליחה ל ההטעיה ...

• הוסף לסימניות
יש בקרית גת מורה מומלצת עם זמני המתנה הגיוניים?
מורה שלא מורחת ומתקתקת שיעורים?
ועם זאת נעימה ולא צועקת..
אשמח לדעת!
תודה

• הוסף לסימניות
דרך אגב נכון להיום בבית שמש לאיילת יש מקום אחד או שניים נוספים היא חזרה עכשיו לעבודה מתחילת המלחמה וכניראה שהיו כמה תלמידות שעזבו מוזמנות לנסות... אני לומדת אצלה מאוד מומלץ היא לא מורחת אבל יסדית מאוד שיש שיסתכלו על זה כיתרון ויש שלא לשיקולכן...
אילת אנגל
0502190939

• הוסף לסימניות
דרך אגב נכון להיום בבית שמש לאיילת יש מקום אחד או שניים נוספים היא חזרה עכשיו לעבודה מתחילת המלחמה וכניראה שהיו כמה תלמידות שעזבו מוזמנות לנסות... אני לומדת אצלה מאוד מומלץ היא לא מורחת אבל יסדית מאוד שיש שיסתכלו על זה כיתרון ויש שלא לשיקולכן...
אילת אנגל
0502190939
תודה, מה זה יסודית מאוד? כן עושים אצלה המון שיעורים?

• הוסף לסימניות
תודה, מה זה יסודית מאוד? כן עושים אצלה המון שיעורים
המינימום שלה זה 30 אבל אני הבנתי שזה מתקרב ל35-40 לא פחות היא טוענת שרק בשיעורים הללו יש בשלות ובעזרת ה' עוברים בטסטים ראשונים ומורים שמריצים במינימום שיעורים בדרך כלל לא עוברים טסט ראשון ואז צריך עוד שיעורים ובמצטבר זה אותו דבר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה