דרוש מידע נהג חדש...

• הוסף לסימניות
אפשר לשלם למלווה כדי לצבור את שעות הליווי. יותר בטוח, מלמד, וזול מכל המעקפים והסיכון בקנסות, שלילה ותאונות.

• הוסף לסימניות
@סנדי שטיינר
תזהר מאד מאד מהשכרת רכב בשחור חשוב מאד לברר בהתחלה עם יש להם ביטוחים לרכב כמו שצריך
זה אומר גם ביטוח צד ג" שזה חשוב מאד
אני בהתחלה שהוצאתי רישיון לפני 4 שנים התלהבתי ולקחתי רכב מהשכרה שחורה מה שקרה שהתנגשתי בעמוד
והפח של האוטו התקמט יצאתי בנזק של 1,000 שקל והייתי אמור רק לשלם על ההשכרה לשעתיים שזה היה יוצא לי 100 שקל בגלל שלאותה השכרה לא היה ביטוח צד ג" אכלתי אותה ואני שילמתי מכיסי את הסכום הכסף
לכן אני מזהיר אותך שנהג חדש בהתחלה צריך לקחת משנה זהירות ולא לקחת משחור כי השכרה שחורה זה בעיה
לפעמים עם ביטוחים וחשוב מאד גם אם אתה מוציא רכב מהשכרה שחורה תברר קודם כל איזה ביטוחים יש להם אל תהיה פראייר הם יודעים לשכנע אבל בתכלס שמגיעים לתאונה הם לא איתך מניסיון הם מפילים עליך אשמות , אני אומר : תחכה בסבלנות שווה מאד וכך תחסוך לפעמים עוגמת נפש
נהג חדש בהתחלה עושה מלא טעויות לכן כדאי לקחת מחברת השכרה מסודרת כחוק ולא כל מיני גמח"ים
בהצלחה רבה ..

• הוסף לסימניות
והפח של האוטו התקמט יצאתי בנזק של 1,000 שקל והייתי אמור רק לשלם על ההשכרה לשעתיים שזה היה יוצא לי 100 שקל בגלל שלאותה השכרה לא היה ביטוח צד ג" אכלתי אותה ואני שילמתי מכיסי את הסכום הכסף
גם אם היה צד ג' היית משלם את ה1000 ש"ח, כי יש השתתפות עצמית בכל הביטוחים שצריך לשלם, בדרך כלל עד 2000 ש"ח (לפעמים אפילו יותר)

• הוסף לסימניות
גם אם היה לך ביטוח צד ג', היית משלם את כל הנזק שגרמת לרכב.
ביטוח צד ג', מבטח נזקים שנגרמו לצד ג' בלבד.
ביטוח מקיף, מכסה נזקים שנגרמו אף לרכב המבוטח.

• הוסף לסימניות
מה קשור לקחת סיכון על שלילה???
או עניינים של כסף דוחות וביטוח...

מה עם סכנת חיים?
מסכן גם את עצמך ה' ישמור
וגם את הסובבים...

בחוקים כאלה צריך להחמיר לא להקל!!!

קודם תראו סרטונים של תאונות
אח"כ מחליטים אם לעקוף חוקים ולקחת סיכון...!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
כמו שנזהרת מלנהוג ללא מלווה, כך תיזהר מהשכרות בשחור !!!!!!!!
הזהירות משתלמת...
ומנהג ישראל תושבי ירושלים, אחרי חצי שנה מהרישיון להפליג עד למודיעין עילית... ולשכור רכב מ"טו קאר"..
מנהג ישראל דין הוא...:).
יש גם השכרת רכב "שחר", אבל הם מאד בעיתיים, על כל שריטה יכולים לתפור אותך...

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם שהצלחתם לשכנע אותי עוד טיפה להתאפק ואני יוכל כבר לנהוג
ואשמח אם תעדכנו אותי על חברות השכרה אחרי חצי שנה רישיון בירושלים
תודה
חושן קאר, נתיב ושחר
נראה לי שהם בירושלים
ויש השכרות שכונתיות קטנות תבדוק במודעות באיזור

• הוסף לסימניות
יש לפעמים כאלה שמחפשים מי שיעשה עבורם נסיעה ומוכנים לשלם על כך (ערב פסח זה מאוד מצוי).
תנסה לבדוק אצל החברים/משפחה ואולי יהיו לך תורמים לנסיעות הראשונות (עד שימאס לך ותודיע לכולם שאתה כבר לא נהג מונית ולא "חולה הגה", אבל חכה, לוקח זמן להגיע לשלב הזה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה