דרוש מידע נהלי קורונה מעיני הישועה

• הוסף לסימניות
מישי יודעת מה הולך בבלינסון?

• הוסף לסימניות
אני הייתי עם אבי, בבית החולים, מחלקה פנימית - השבוע!!
בכניסה לבית החולים, הביאו לי מסיכה, אך במחלקות לא היתה דרישה למסיכה.
וטיילנו בכמה מקומות, צילומים, אולטרא סאונד וכו...

• הוסף לסימניות
ובכן נולדה לנו בת ביום חמישי במעיני ואף אחד לא ביקש מסכה וגם רוב ככל הצוות הרפואי מסתובב ללא מסכה
רק שאלו אם הייתי ביומיים האחרונים ליד חולה קורונה
והשומר מידי פעם מחלק מסכות אבל בפח מיד אחרי הביתן שלו רואים ערימות של מסכות ישרות...

• הוסף לסימניות
יש לציין שזה די מתחלק..
ביולדות זה די רופף, אנחנו היינו במחלקה אחרת וכן דרשו מאתנו להשים מסיכה, והיו גם שהתעקשו שיהיה על האף...
מישי יודעת מה הולך בבלינסון?
בלינסון בד''כ קצת יותר קשוחים בעניין.
אין לי מידע מהזמן האחרון ממש.
אבל תמיד בהשוואה למקומות אחרים הם היו המחמירים...

• הוסף לסימניות
ובכן נולדה לנו בת ביום חמישי במעיני ואף אחד לא ביקש מסכה וגם רוב ככל הצוות הרפואי מסתובב ללא מסכה
רק שאלו אם הייתי ביומיים האחרונים ליד חולה קורונה
והשומר מידי פעם מחלק מסכות אבל בפח מיד אחרי הביתן שלו רואים ערימות של מסכות ישרות...
מזל טוב

אני גם הייתי שם שבוע שעבר אף אחד לא ביקש מסכה כולל בחדרי לידה
אולי חוץ מטכנאית אולטראסאונד אחת

• הוסף לסימניות
מה קורה עכשיו החמירו את הדרישות עקב התפשטות מחודשת של התחלואה?

• הוסף לסימניות
אולי תפתחי אשכול חדש במקום להקפיץ אשכול עם מידע שלא רלוונטי לעכשיו.
אנשים עלולים לקרוא את ההודעות מתחילת האשכול ולהתבלבל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה