נובמבר (seascapes)

• הוסף לסימניות
כבר אמרו הכל....
מדהים ביופיו
אתגר מעורר קינאה

• הוסף לסימניות
וואווווווו עשית לי חשק לא נורמלי לצאת לצלם.

• הוסף לסימניות
מדהים ביותר!
פרוייקט מאתגר ויפיפה!

• הוסף לסימניות
ירבו כמותך בפורומינו.

השלישית תפסה אותי חזק.

• הוסף לסימניות
הערות - אין. כזו רמה של צילום נותן תחושה שלא יאומן שזה צולם בארץ. לא שארצינו לא יפה, פשוט לא רגילים לראות כזו אומנות במקומות בהם לכל אחד יש גישה. אין דברים כאילו!

• הוסף לסימניות
לפני הכל-
נתפסתי לנושא של החודש הבא -שלכת.
תביא אותה עם כתובות מדויקות ;)

התמונות מעולות.
ממה אתה לא מרוצה בשניה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על המילים החמות, זה נותן אנרגיות להמשיך ולהתמיד באתגר. :)

נכתב ע"י סטודמונאז';2330588:
הערות - אין. כזו רמה של צילום נותן תחושה שלא יאומן שזה צולם בארץ. לא שארצינו לא יפה, פשוט לא רגילים לראות כזו אומנות במקומות בהם לכל אחד יש גישה. אין דברים כאילו!

בארץ יש מקומות מדהימים אבל צריך לעבוד קשה כדי למצוא אותם ולרוב מגודרים ע"י רשות הטבע. אבל לעיתים מקומות יחסית "פושטים" מקבלים צורה אחרת לגמרי תחת התאורה הנכונה.

נכתב ע"י C H A N Y;2330609:
לפני הכל-
נתפסתי לנושא של החודש הבא -שלכת.
תביא אותה עם כתובות מדויקות ;)

התמונות מעולות.
ממה אתה לא מרוצה בשניה?

לא מרוצה מהקומפוזיציה, השמים היו וורודים במציאות ולא הצלחתי להעביר את זה בתמונה. האובייקט המרכזי, הצינור, שהוא לא כל כך יפה תופס יותר מידי תשומת לב לעומת ההרים והאגם.

ולגבי הכתובות - will do!

• הוסף לסימניות
וואווווו
עוצר נשימה!!!!
כל תמונה להגדלה בענק!!!

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
צולם עם פילטר ND?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפקליק;2330235:
רעיון גאוני!
בא לי להצטרף אליך

גם אני רוצצההההההההה
זה מושלם
אי אפשר להפסיק להסתכלל
שאפוו

• הוסף לסימניות
ואוו!
פשוט וואו!!!

• הוסף לסימניות
תמונות להדפסה בענק ולתליה בכל קיר!!!

• הוסף לסימניות
תמונות הורסות!!!!

• הוסף לסימניות
אין מילים!!
יש מצב לקנות את התמונות ולהדפיס אותם לבית שלי?

• הוסף לסימניות
ח'ברה. זה אשכול לפני שנה וחצי:rolleyes::eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה