דרוש מידע נוהגים בזהירות בגשם

• הוסף לסימניות
אני נהגת די חדשה (חצי שנה בכביש) מאד פוחדת לנהוג בגשם. מרגישה שהראות פחות טובה. בשעה 4 אחה"צ כבר כמעט לא רואים כלום. בחלק האחורי של הרכב כמעט לא ניתן לראות כלום. כשאני רוצה לעבור נתיב אני לא מצליחה לראות כלוםכי המראה מלאה טיפות.
אשמח לעצותיכם.

• הוסף לסימניות
מרגישה שהראות פחות טובה.
זה נכוו
בשעה 4 אחה"צ כבר כמעט לא רואים כלום
להדליק פנסים?!.
. בחלק האחורי של הרכב כמעט לא ניתן לראות כלום.
מה יש לחפש שם?
כשאני רוצה לעבור נתיב אני לא מצליחה לראות כלום
אצל כולם כך..
אשמח לעצותיכם.
לשקול לבקש החזר חלקי ממורה הנהיגה..:unsure:

לכולם קשה יותר לנהוג בגשם
לאט ובזהירות בסוף לומדים

• הוסף לסימניות
אני נהגת די חדשה (חצי שנה בכביש) מאד פוחדת לנהוג בגשם. מרגישה שהראות פחות טובה. בשעה 4 אחה"צ כבר כמעט לא רואים כלום. בחלק האחורי של הרכב כמעט לא ניתן לראות כלום. כשאני רוצה לעבור נתיב אני לא מצליחה לראות כלוםכי המראה מלאה טיפות.
אשמח לעצותיכם.
באמת הראות מאוד לקויה בשעות האלו.
וזה מצריך הרבה שימת לב, גם כשאתה רוצה לעבור נתיב, וגם כשההוא לפניך רוצה לעבור, קח בחשבון שיתכן מאוד שהוא לא רואה אותך!

אני, כשאני רוצה לעבור נתיב ויש לי ספק האם יש רכב בצד או לא,
אני פשוט פותח את החלון.
כי מה שמפריע לנו לראות את המראה זה שני דברים:
המים והאדים שעל החלון, והמים שעל המראה.
ברגע שפתחתי את החלון חסכתי שני שליש מהבעיה.

• הוסף לסימניות
פשוט לנהוג לאט ובזהירות.
חוץ מזה שהראות לקויה, גם הכביש יותר מחליק מהרגיל.
מה שחשוב זה להדליק אורות, לאותת בפניות, ולשמור מרחק יותר מהרגיל מהרכב שלפניי.
לא להילחץ מנהגים מעצבים שמצפצפים לך מאחורה.
המורת נהיגה שלי הייתה אומרת: ככה זה נהגים ישראלים, אין להם טיפת סבלנות. שיצפצפו עד מחר.
האמת, אחרי כמעט שנתיים גם אני מתחילה להרגיש נהגת ישראלית ;)

• הוסף לסימניות
מה יש לחפש שם?
בחניות בחושך
ברור שצריך להסתכל בשמשה האחורית, שאני בכביש מהיר יותר ולוחצת בפתאומיות על הברקס מכל סיבה שהיא, צריך לשים לב שהרכב שמאוחרה שם לב שאת בברקס שלא יכנס בך.
אותו דבר גם שאני עוברת בין נתיבים, לראות מה המרחק של הרכב שאת רוצה לפנו. לנתיב שלו, או שמישהו לא עוקף אותך מאחורה...
באמת הגזמתם!

• הוסף לסימניות
אני מנסה להבין איך נוהגים ברחובות חשוכים בלי תאורה מתאימה. ברור שפנסי הרכב דולקים אבל זה לא ממש מספיק. אולי כי יש לי רכב שכבר 10 שנים על הכביש והאורות שלו לא מסנוורים...

• הוסף לסימניות
אשמח לעצותיכם.
בכל רכב נורמלי יש אפשרות של הפשרת אדים, בשמשה האחורית זה נעשה על ידי גופי חימום זעירים (הפסים החומים שעל השמשה), ובשמשה הקדמית על ידי המזגן, צריך פשוט ללמוד איך להפעיל את זה (כשמפעילים את המזגן להפשרה, האוויר יוצא כלפי מעלה לכיוון השמשה ויש גם 2 פתחים ייעודיים מימין ומשמאל להפשיר את חלונות הצד באזור מראות הצד),
לגבי הטיפות על המראות, ראיתי שמוכרים ציפוי מיוחד שמונע את זה, לא יודע אם זה באמת עוזר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה