נוירולוגיה זה תחום רחב,שלום,
אני מחפשת נוירולוגית (אישה) קופ"ח מכבי
בסמיכות לבני ברק.
אשמח לכל מידע.
תודה!
כאבי ראש. איזה תחום זה נקרא?נוירולוגיה זה תחום רחב,
איזה סוג בירור?
כאבי ראש...כאבי ראש. איזה תחום זה נקרא?
הייתי בודקת עם הייעוץ הרפואי של עזר מציון.כאבי ראש. איזה תחום זה נקרא?
תודה!יש את ד"ר רחל הרינג הומלצה לנו ע"י הרב פירר הצילה אותי מאד
היא מקבלת בכפר סבא אם אני לא טועה אבל התורים אצלה לעוד מלא זמן
תנסו אולי יוכלו לעזו רלכם לקדם תורים בקשרי קהילות
בהצלחה
כשאני מבקשת מהרופא בדיקת דם מקיפה, (ולא ספירה, או רק ברזל ועוד כמה דברים קבועים מינימילים)- זה כלול?מכירה באופן אישי אישה שהיו לה כאבי ראש כרוניים וקשים
בדקה הכל הכל הכל כולל MRI ונוירולוגים וכו' (לא מצאו כלום)
בסוף זה היה מחלה בבלוטת התריס (בדיקת דם קצת יותר , שרופא משפחה תמיד יהסס לתת אותה)
כדי לך לבדוק גם את הכוון הזה
רפואה שלמה
לא,כשאני מבקשת מהרופא בדיקת דם מקיפה, (ולא ספירה, או רק ברזל ועוד כמה דברים קבועים מינימילים)- זה כלול?
אני רואה שאת מתמצאת בזה,לא,
תבקשי בדיקות מקיפות לכל תפקודי בלוטת התריס
לא מתמצאת, רק שמעתי סיפר ממקור ראשוןאני רואה שאת מתמצאת בזה,
האם יכול להיות מצב שבבדיקת דם בלוטת התריס יצא תקין,
אבל בבדיקה מקיפה לכל תפקודי בלוטת התריס יתגלה ערך בעייתי?
רופאים לא ממש אוהבים שפטציינטים חופרים להםלא מתמצאת, רק שמעתי סיפר ממקור ראשון
לא מבינה בבלוטת התריס
יש לי ניסיון טיפה עם נוירולוגיה
הכי טוב שתשאלי רופא, הוא יודע יותר טוב מכל ניק בפרוג
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים